Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:45, 19. 3. 2013.

Ko je Srđan Grekulović

Srdjan-Grekulovic-B92.jpg Srđan Grekulović; foto: B92

Novopostavljeni načelnik niške Policijske uprave krenuo je od "običnog" policajca, bio načelnik policije u Jagodini, komandant beogradskog odreda Žandarmerije, a aktuelni je pomoćnik direktora srpske policije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nikola Antic

    20:52 // 19. 3. 2013.

    Napokon da se u Nisu zavede red,ako je to moguce!

  • Aurelijan

    01:04 // 20. 3. 2013.

    Hmmm.....Želeo bih i ja puno sreće da poželim gospodinu Grekuloviću. Iskreno se nadam (50%) da je aktuelna vlast rešila da "zavede" red u Nišu. Prednost je što je čovek iz Beograda, što niko ne može da zna ko stoji iza njega i što mu je porodica na sigurnom. Nadam se da će on sa sobom da ima dobro obezbeđenje ako planira da se obračunava sa "ovima" koji su pustili debeeeele korene! Samo napred!

  • Nislija

    00:49 // 20. 3. 2013.

    Neka je sa srecom i sve najbolje!

  • Branislav Petrović

    09:35 // 20. 3. 2013.

    Neka vam je sa srećom postavljenje.Samo napred.Imate podršku većine stanovnika ovog grada.

  • nenad nenadovic

    15:03 // 20. 3. 2013.

    Gospodine Grekulovicu,kao i do sada,NAPRED. Nislije to zasluzuju i ocekuju.

  • bla bla

    14:40 // 20. 3. 2013.

    За почетак му препоручујем општину Црвени Крст, посебно Комрен, где је у последњих 3-4 године превише порастао број наркомана и нарко банди. Нека човек мало "прочачка" ко, шта, како и чиме се "занима" у том делу Ниша.

    • brajko

      23:39 // 20. 3. 2013.

      a tek brzi brod

  • POSMATRAČ

    23:00 // 20. 3. 2013.

    Срећно постављење и почетак озбиљног и тешког рада. По питању безбедности Ниш је замало па већ изгубљен град. Навијачке групе, нарко групе, хулигани и разбојници на улицама. Које је место или део града безбедан и где то полиција у Нишу може да гарантује својим грађанима безбедност? Постоји ли такав део града? И преко пута СУП-а су били обијани локали и станови.
    Са једне стране радује ме Ваше постављење, да би се склонили са сцене ови нишки кандидати и јајаре. Са друге стране, срамота је за нишку полицију да није могла наћи снаге, знања и поштења да наметне човека из својих редова. Толико о свима њима. Још једном срећно у раду. Повећајте број позорника свуда по граду.

  • Nikola

    13:15 // 20. 3. 2013.

    Mene zanima da li ce biti sada raspisan konkurs za policiju, da li mi iz Nisa mozemo da dobijemo svoju priliku? Ranije je bio problem nacelnik sta ce sada?

  • Nikola

    01:50 // 20. 3. 2013.

    Meni ovde nesto nije jasno! Zavrsio Vojnu akademiju pa onda radio kao policajac. Ma ajte molim Vas zna se sta radi covek sa nakon akademije.

  • miki

    08:26 // 20. 3. 2013.

    A ako je i on kurumpiran kao i okolina...

    • Marence

      14:49 // 20. 3. 2013.

      Tesko, ovo je Vucicev covek, njemu polaze racune, tako da nece smeti da se mnogo opusti.

  • Natalija Spasic

    22:50 // 23. 3. 2013.

    Pa docekasmo i to.KOnacno i Nis dobi nacelnika policije.I krajnje je vreme bilo jer je u gradu opsti haos.O nasilju da i ne govorimo, vec se mnogo pisalo o tome.Bezbednost gradjana na minimumu.Treba se pozabaviti bahatom voznjom na ulicama grada, nepropisnim parkiranjem na sred kolovoza i saobracajnom policijom koja to ne vidi a stalno dize one jadnike sto su stali na pet minuta na zebri kod poste "Marger".Ali zato one badze ispred poslasticare "Kalca" na Sindjelicevom trgu ne smeju ni da taknu, a cela desna traka zauzeta dzabalebarima koji sede u kaficu i ispijaju picence na tenane ili su skoknuli preko puta da kupe novopazarski cevap.Pa dokle vise taj nered i haos u saobracaju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: