Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:20, 11. 4. 2020.

Kod 7 medicinskih radnika Doma zdravlja u Kuršumliji potvrđen virus korona

dom zdravlja Za sada 7 inficiranih medicinskih radnika Doma zdravlja u Kuršumliji; Foto: Lj. M.

Od 20 testiranih radnika kuršumlijskog Doma zdravlja, kod njih 7 je potvrđeno da su zaraženi virusom korona, svi su stabilno i sinoć su prebačeni u Studentski dom kod Medicinskog fakulteta u Nišu, potvrdila je direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji. Među inficiranima je i doktor Tomislav Arsenijević, koji je ranije tvrdio da ima simptome virusa, ali da danima niko nije želeo da ga testira.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mara

    13:40 // 11. 4. 2020.

    Treba da se stidi svojih postupaka a ne da daje ovakve izjave. Danima je maltretirala radnike zbog bolovanja, pozivala ih na ponovna snimanja pluca, terala ro tehnicarku da radi grafije pluca iako je imala temperaturu. Ugrozila je zdravlje svih.

  • Dr Zoran Mihajlovic

    17:31 // 11. 4. 2020.

    Momentalna smena direktorke Petrovic i na disciplinsku odgovornost jer nije ucinila nista da zastiti radnike i ako je bila obavezna.
    Njeno ponasanje prema bolesnim kolegama je takvo da zahteva stav SUDA CASTI SLD.Kazniti je da radi bilo koji posao u zdravstvu.

  • Aleksandar Nikolic

    07:25 // 12. 4. 2020.

    Ona tvrdi da je doktor Arsenijević bespotrebno uznemirio javnost u vreme vanrednog stanja, s obzirom da je kao hronični bolesnik dobio terapiju, ali da u tim trenucima Dom zdravlja nije imao mogućnost da ga testira.
    Bespotrebno uznemirio javnost a 5 dana ga nisu testirali, hronični bolesnik i na kraju se ispostavilo da je zaražen.Strašno

  • Marko

    18:12 // 11. 4. 2020.

    Uzece advokata kao i svi ostali koji imaju novac i oslobodice je sud. Ovi je Srbija. Sve moze samo zavisi koliko si tezak.

  • Svetlana Aksentijevic

    17:25 // 11. 4. 2020.

    Sta je sa okolnim selima oko Kursumlije. Da li ih neko kontrolise? Imam informaciju da u selu Mehane vise ljudi obolelo, svi su sa temperaturom i kasljem, niko nije testiran, niko se sam ne prijavljuje, ne zna se da li je sezonski grip ili covid-19. Koliko takvih ima koji ce cim se podignu siriti virus dalje po Kursumliji.

    • L

      15:22 // 12. 4. 2020.

      Šta si čula o selu Mehane? Jako me zanima, odgovori mi molim te!

  • Maximus Decimus Meridius

    22:16 // 11. 4. 2020.

    Stvarno ne razumem iz Kuršumlije, Prokuplja, Leskovca, Vranja, Kruševca, Aleksinca i još iz koliko mesta pacijente prebacuje te u Niš, postoje bolnice i u svim tim gradovima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: