Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 22. 9. 2015.

Kokan Mladenović: Internet pruža lažni osećaj opozicionarstva

Kokan Mladenović

U intervjuu "15 minuta" uticajni reditelj ocenio da su društvene mreže "lažan ventil da se nešto menja", a da "na ulici i u našem javnom životu gotovo da nemamo nikoga ko govori na sav glas o problemima".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Fantom Slobode

    14:37 // 22. 9. 2015.

    Tako je, nema akcije. A onda kad nekog od nas "nabodu", mi ćutimo. Nije nas- šta nas briga.
    Ne pitajte za kim zvono zvoni jer ono zvoni i za nas!

  • Kalča

    14:58 // 22. 9. 2015.

    Kokane, delim Tvoje mišljenje. Ali zameram voditelju što Te nije obavestio da u Nišu traje permanetni višemesečni bunt protiv komunalne pljačke građanstva. Peđo, ne cenzuriši ovaj komentar. Saznaće se.

    • Predrag Blagojevic

      20:20 // 22. 9. 2015.

      Ne vidim razlog za sumnju u cenzuru na "Južnim vestima", a veoma sam ponosan na pomenuti bunt, ali i tužan jer je tek prvi posle punih 15 godina.
      Pritom mi je veoma drago što se na njegovom čelu nalazi prof. Đokica Jovanović, što me uverava da se iza svega ne krije neka politička partija već je pravi građanski bunt.

  • Mary Merlak

    16:55 // 22. 9. 2015.

    buntova ima, uglavnom zbog udara po džepu. ako ne dođe do mozga, mora do novčanika. sve ostalo je pastorčad, i vlasti i građana.

  • vmp

    18:16 // 22. 9. 2015.

    do sada JV nisu objavljivale moje komentare da mi jednostavno nemamo za kog da glasamo. a to je istina. sadasnje stranke su napravljene kao krimi organizacije koje se, vidimo, bave reketiranjem, preko DB konrolisu narko trziste, zaposlajavaju uz tarifu...i sve rade to isto. nije ih nimalo briga za zemlju i ljude. mozda da se Kokan kandiduje, da nam da neki izbor?

    • Predrag Blagojevic

      20:27 // 22. 9. 2015.

      Ako neki Vaš komentar nije objavljen to sigurno nije bilo zbog Vašeg stava, već isključivo ako ste u njemu iznosili nešto što je protivno Uslovima korišćenja (pisali sve VELIKIM slovima, pisali "ružne reči", nešto uvredljivo, iznosili tvrdnje u formi činjenica a ne mišljenje, različito se potpisivali a ostavljali više komentara na isti tekst,...).

      Slobodno nam se javite sledeći put kada Vam ne bude bio odobren komentar, kako bismo odmah mogli da utvrdimo razlog za to.

  • shaft

    19:21 // 22. 9. 2015.

    Kokane,tebi i Duletu Vujosevicu,iskreno divljenje!Da,u pravu si,sedeti i kucati ,nije nista,to je praznjenje.Narodu je na 4 televizije sa nacionalnom frekvencijom dato da gleda gadosti i on je srecan.Porodicno se okuplja za rialitije!Letargija i nesolidarnost su nase odlike,radujemo se kad neko izgubi posao,jer ga ni mi nemamo!Uzas je nasa furka.Briljirali ste sa Arsenijevicem na N1 Tv.,uzivao sam

    • Jova

      20:33 // 22. 9. 2015.

      Gde nađe Duleta Vujoševića i još ga stavljaš u isti koš sa čovekom koji se bavi kulurom!!! ccccc

  • Jova

    20:39 // 22. 9. 2015.

    Još malo pa nećemo smeti da i iz kuća i stanova izlazimo! Mišljenje je odavno zabranjeno ma kakvo ono bilo!Dosta nekih stvari podseća na Titovu diktaturu samo što sada vlast nedaje ni tu siću od para da narod preživi i sve je zavijeno u lažni kapitalizam koji je i gori od pravog kapitalizma.U svakom slučaju nemamo budućnost i sami smo krivi zbog toga!

  • Pera Peric

    21:43 // 22. 9. 2015.

    Ово јесте диктатура најгоре врсте. Још мало, па ће кренути у логоре да нас шаљу. У праву је човек. Сви се бунимо, али јавно нико да писне! Што се тиче "Јужних вести"...ништа бољи нису ни они... Који коментар им се свиђа, објаве га. У противном, можеш да пишеш до сутра и никад ти неће објавити. И не, Благојевићу, нема великих слова нити псовки. Нисте ништа бољи од самозваног Великог вође!

    • lepa

      22:33 // 22. 9. 2015.

      I meni nisu objavljeni komentari kad sam kritikovala DS, a najiskrenije nisam pristalica SNS-a ni u najluđim snovima. Ako je DS jedina opcija protiv SNS-a, mi smo propali. Ako treba da glasam ljude koji su do juče radili to isto samo na malo kulturniji način, ne hvala. Botove je izmislio DS, a usavršio SNS.

    • Redakcija

      23:05 // 22. 9. 2015.

      @Lepa - Potpuno je nebitno koga ste kritikovali. Cenzure kritika nema, a jedini problem može biti kršenje Uslova korišćenja.
      Molim Vas da nam se sledeći put javite kada Vam ne bude bio objavljen komentar. Odmah ćemo proveri gde je bio problem.

  • shaft

    23:02 // 22. 9. 2015.

    @jova-nepotrebno si navijacki ostrascen!Kao i kultura,sport je veoma bitan segment zivota!E,vidis,ono sto je Kokan u kulturi,to je Dule u sportu,kost u grlu bahatoj vlasti!Na tvoju zalost,Covic to nije,naprotiv!Cakci kolko hoces!

  • Ahm

    23:29 // 22. 9. 2015.

    a ja i dalje tvrdim da je veliki vodja,firer sns sekte obicni fasista i kvisling,lopurda,vodja bande nepismenih secikesa i vucibatina.jesam li uvredio nekog iznevsi istinu?

  • Ivan Ognjanović

    08:02 // 23. 9. 2015.

    Nisam 100% siguran jer jos nikad nije imao zaista vlast, ali mi Sasa Radulovic deluje kao svetlo u tunelu. Ovi ostali su svi ista djubrad.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: