Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 13. 2. 2012.

Kolaps na putevima

sneg ilustracija

Padavine, koje još traju, prekinule su saobraćaj na svim lokalnim putevima u Topličkom okrugu. Prohodna je samo magistrala Niš-Prokuplje-Merdare.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera Detlic

    23:05 // 13. 2. 2012.

    Nisam toliko star a ipak nemogu da setim kako se cistio sneg pre dvadeset - trideset godina. Secam se jedino da (kada sam bio klinac) sneg je zimi bio kao i sada. Smetovi i do 5 metara. Grad zavejan. Deca su se skijala i sankala na svakoj nizbrdici, pa i strmim ulicama grada. Mislim da zima nije toliko strasna koliko smo se mi ulenjili, i odvikli od snega. Tada smo imali sekciju za puteve i sve je bilo ok. A sada.... kao savremeno doba.... a mi u problemu kao da je smak sveta.
    P.S. predlazem da za sledecu zimu, grad obezbedi ralnike koji se kace na traktore i POKLONI seoskim mesnim kancelarijama. Verujem da ljudima na selu posle niko nece biti potreban. Sami ce se snaci kao i uvek, posto su nam ljudi na vlasti po obicaju nesposobni za bilo sta. I uvek su iznenadjeni, neobavesteni, nisu nadlezni i ostale budalastine.
    Hvala.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: