Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 6. 11. 2012.

Koliko košta parking u Nišu?

parking Ono što zbunjuje vozače

Iako je cena parkinga u Nišu već mesecima preko 40 dinara za sat vremena, na informativnim tablama i dalje stoji cena od 20 dinara!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zicho

    16:18 // 6. 11. 2012.

    Mene zanima gde ide novac od parkinga?

  • Marko

    16:43 // 6. 11. 2012.

    Pirocanac se zalio zbog 13 dinara, koja ironija!!!

  • Realan

    17:12 // 6. 11. 2012.

    Eh, eh. Jednom Pirocancu. Sta ti je novinarstvo. :D

  • bono

    18:12 // 6. 11. 2012.

    samo izmisljate neke afere i pisete bespotrebne tekstove, ili je u pitanju bandjur ili andrejevic ili parking servis , vidi se odakle vetar duva , jadni ste i providni

    • bobi

      20:52 // 6. 11. 2012.

      ovo novinarstvo? ovo je naručen tekst , vidi se iz aviona italijanske kompanije Vind džet :) gde vam je bre ponos, samo neke pljuvačine, užas od ovih južnih vesti, samo lupetate uz vetar nešto , ko vam sad smeta? koliko vas plaća Ljuba Slavković za ovakve tekstove?

  • Dragan

    18:56 // 6. 11. 2012.

    Aman ljudi, manite se vise pisanja o ovakvim glupostima. Sad sam bio do znaka ispred zgrade, pa gde je taj Pirocanac spazio onih 30 dinara, na znaku metar sa metar. Iako u mnogo cemu ne podrzavam Parking servis, mislim da je malo suludo da se menjaju znakovi pri svakoj promeni cene. Ovo su takve gluposti koje samo pokazuju koliko su JV postale bezidejne. Nazalost kvalitet tekstova na sajtu je toliko opao da sve manje i manje imam volje da ga posecujem.

  • bobi

    20:58 // 6. 11. 2012.

    bolje pitanje je koliko košta ovaj tekst i serija sličnih koje objavljujete i na taj način nanosite ogromnu štetu i preduzećima i građanima?

  • Alter egoista

    21:28 // 6. 11. 2012.

    @bono
    Ne mesaj babe i zabe.Bandjur je osudjen za proneveru,a ti mu daj tvoj novcanik da ti cuva ako smes.A ovce su za sisanje,ocigledno.Sta je tu izmisljeno?

  • Mihajlo 77

    09:03 // 7. 11. 2012.

    Koliko vidim ovde je bitno da se neki partijski sinovi zaposle u parking servisu, a ne da oni koji se parkiraju znaju cenu parkinga!

  • Branko Savić

    11:42 // 7. 11. 2012.

    Vidim da su radnici famoznog Parking servisa, revnosni komentatori. Inace, naplacivanje parkinga gradjanima je samo po sebi pljacka, koliko god da kosta.

  • Branko Stanojević

    10:23 // 7. 11. 2013.

    Vreme je da ovoj pljački građana neko stane na put.Podnosim danas protiv njih prekršajnu prijavu zbog neisticanja cene za parkiranje po satu i danu,a po zakonu o trgovini i zakonu o zaštiti potrošača.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: