Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:08, 24. 7. 2018.

"Mere koje Komisija za borbu protiv narkomanije planira mogu biti kontraproduktivne”

Ivana Vračkić Ivana Vračkić kaže da bi Komisija trebalo da konsultuje stručnjake i napravi prevenciju zasnovanu na dokazima; foto: JV

“Zastrašujući filmovi”, policajci u ulozi edukatora, poseta ustanovama u kojima se leče zavisnici, samo su neki od predloga nove Komisije za borbu narkomanije u školama, a Ivana Vračkić iz Sekretarijata za omladinu i sport iz Niša, koja se više od 20 godina bavi prevencijom, ističe da sve to može biti kontraproduktivno po mlade i moli nadležne da posavetuju struku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Crtko

    00:28 // 25. 7. 2018.

    (Ivana Vračkić iz Sekretarijata za omladinu i sport iz Niša...) ...ističe da se u Nišu već više od 20 godina njen tim bavi prevencijom, te da je najvažnije da se stvori “atmosfera koja neće da omogući mladom čoveku da potraži bilo kakvu drogu”.

    Rezultati su svima očigledni... :-(

  • Oblak

    09:00 // 25. 7. 2018.

    А, као мере која је ова госпођа 20 година спроводила дају позитивне резултате? Чиста демагогија - лези лебу да те једем. И тако 20 година.

  • Зоран Васиљевић

    10:37 // 25. 7. 2018.

    Госпођо Врачкић, истичете да се већ више од 20 година Ваш тим бави превенцијом. Нисам стручњак, само сам део јавности којој се обраћате, али да би та иста јавност Вама поверовала требало би да документујете то и резултатима Вашег тима за тих више од 20 година. Овако Ваша прича више личи на причу о реформама у образовању. Сталне реформе, а образовање је све горе. Можда ипак треба застрашити људе.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: