Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 8. 2. 2018.

| Društvo

Komunalnoj policiji novo vozilo od svih Leskovčana

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
punto
Novo vozilo zarad efikasnijeg rada, foto: grad Leskovac

Automobil marke "fiat punto easy" postao je deo voznog parka komunalnih policajaca u Leskovcu, za šta je od para poreskih obveznika ovog grada izdvojeno 1,4 miliona dinara.

Novi Punto, prema dostupnoj dokumentaciji javne nabavke, pored petoro vrata i vazdušnih jastuka za vozača i suvozača, ima i elektronsku kontrolu stabilnosti, deljivu zadnju klupu i radio sa 6 zvučnika.

Novo vozilo koristiće 10 komunalnih policaja, koliko ih trenutno radi u ovom gradu, a prema rečima predstavnice komunalne policije Jelene Kocić, zahtev za novo vozilo predali su kako bi povećali efikasnost službe.

Ovako ćemo biti efikasniji i brže će se stizati do mesta događaja, a i preventivno će se češće obilaziti grad - kaže Kocić.

Odeljenje komunalne policije u ovom gradu postoji od 2009. godine, od kada su, kako kaže, i dva automobila koliko je do sada imala i koristila ova služba.

Inače, za nabavku novog vozila leskovačke komunalne policije javila su se dve firme, a ugovor je potpisan sa firmom Auto mig d.o.o Niš, jer je za 20.000 dinara dao manju ponudu od kragujevačkog Nikom auta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: