Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 17. 4. 2020.

Kon: U Domu u Kulini 64 zaražene osobe, situacija pod kontrolom

kulina Poseban paviljon "Pink" namenjen obolelima; foto: www.kulina.org.rs

U Domu za smeštaj odraslih osoba Kulina, koji se nalazi u blizini Aleksinca, virus korona je potvrđen kod 64 osobe i to kod 14 zaposlenih i 50 korisnika, rekao je epidemiolog i član republičkog Štaba za krizne situacije Predrag Kon. On navodi da među obolelima nema teških slučajeva, te da niko od njih nije hospitalizovan, već su svi u izolaciji u posebnom paviljonu u okviru Doma.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Шишач снс-ОВАЦА

    17:54 // 17. 4. 2020.

    Наравно, све је под контролом, осим за породице умрлих. Наравно, и победићемо, без обзира на жртве. Кад све ово прође, ко ће кога питати могла ли је борба бити ефикаснија и са мање жртава, победник ће побрати све ловорике а покорни народ ће му бити вечно захвалан!

  • Gordana Kocić

    19:58 // 17. 4. 2020.

    Zbog čega se informacije o pacijentima smeštenim na pulmologiji, klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju i klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju daju porodici isključivo usmeno od 13-14h?
    Kao što znamo, nisu svi smešteni na klinici iz Niša da bi mogli da dođu kako bi dobili informaciju o stanju svojih članova porodice. Zar je nemoguće obezbediti telefon za informacije?

  • Maja

    23:24 // 26. 4. 2020.

    Zašto se više ne javlja koliko je korisnika i koliko radnika obolelo u domu u Kulini, koliko ih je do sada umrlo i kako je moguce da je više od pola korisnika i radnika pozitivno a posete u domu su bile zabranjene od 01.02. kada je krenuo sezonski grip. Ko je kriv za nenošenje maski radnika i hranjenja korisnika istom kašikom i pojenja istom čašom? Tamo postoje kamere.

     Odgovori

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: