Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 16. 11. 2012.

Konačno glas iz Niša u Narodnoj Skupštini

milisavljevic1.jpg

Narodni poslanik Dušan Milisavljević (DS) u Skupštini govorio o problemima niških radnika i zatražio od Vlade da im isplati zaostale zarade.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ivan Jocić

    12:44 // 16. 11. 2012.

    Narodni poslanik je predstavnik svih gradjana kraja iz kog dolazi, bez obzira na struku ili nivo obrazovanja. Ako je neki narodni poslanik prepoznao probleme radnika, to je samo za pohvalu i ne treba mu doktorska disertacija iz radnog prava da bi zastupao interese radnicke klase. Demokratska stranka je partija socijaldemokratske orijentacije i sasvim je logicno da je Dusan Milisavljevic diskutovao o tom problemu. U stvari, logicno je da svi poslanici iz Nisa zastupaju interese Nislija, bili oni lekari, pravnici ili inzenjeri, bili da su levo ili desno orijentisani. U nasem slucaju, ja odavno nisam cuo da neko od poslanika u Skupstini kaze: "Ja sam iz Nisa..."

    • Ben Akiba

      12:50 // 16. 11. 2012.

      Ni ja nisam cuo nikog odavno da kaze "Ja sam iz Nisa...". Ni u prethodnom sazivu. Sreca pa je visokopostovani D. Milisavljevic usao u Skupstinu. Oh, no, wait... Ovo mu je drugi mandat. Hm...

    • Ben Akiba

      12:52 // 16. 11. 2012.

      Sva sreca, pa u ovom sazivu je poslanik i D. Milisavljevic. Oh, wait...

    • Ica

      14:24 // 16. 11. 2012.

      Niste u pravu! Milan Lapcevic - DSS je jedini zastupao grad Nis u Skupstini Srbije, dok su svi ostali spavali i uzivali...na vlasti. A sada kada ste opozicija setili ste se radnika i gradjana.
      Ne zaboravlja se!

    • hm

      14:37 // 16. 11. 2012.

      Sto bi narod rekao: doslo im iz du...a u glavu!

    • Nebojša Miletić

      14:47 // 16. 11. 2012.

      Sreca pa je sad D. Milisavljevic u skupstini, i konacno ima ko da digne glas za Nis. Oh, wait... Pa on je vec bio od 2008. poslanik. Sa celih 5 (slovima: pet) izlaganja. Hm, Joco, aj pokusaj da me ubedis ponovo da je DS nezasluzeno izgubila izbore.

    • Nishlija

      17:25 // 16. 11. 2012.

      Prvi put neko iz DS-a da se javi i trazi nesto za Nis. Dok su bili na vlasti samo su cutali i krali. Sad kad SNS radi kako treba nasli su da se javljaju... Sramota.

  • Ivan Kocić Icower

    12:36 // 16. 11. 2012.

    Dusan je skrenuo paznju na probleme ,direktno i konkretno ,ljudima se treba pomoci da plate svoje racune a ne filozofirati,nadam se da ce i drugi da se ugledaju na jega i vise koristiti svoje pozicije koje nisu vecne za dobrobit svih nislija .

  • Branislav Petrović

    11:56 // 16. 11. 2012.

    Ne verujem da je doca po struci tako lepo sam napisao govor.Možda je sve ovo usmereno prema izbornoj kampanji u D.S-u.Drug doca je ponovo presvukao dres,sada navija za Djilasa.

    • Ivan Jocić

      12:45 // 16. 11. 2012.

      Branislave, nasi smo, znas i sam da doca odavno navija za Djilasa ;)

    • Branislav Petrovic

      21:00 // 16. 11. 2012.

      Ivane,nismo nasi i ne pripadam vama.I bas me briga sto doca odavno navija za Djilasa.Ja koliko znam on se kleo u Tadica.

    • Ivan Jocić

      22:19 // 16. 11. 2012.

      Branislave, spram svih komentara koje ste objavili, retorike i nivoa informisanosti, delujete kao neko ko je clan DS. Samo, ovoga puta jeste promasili. Dobar deo niskog odbora je poslednje dve godine davao podrsku Draganu Djilasu u nastojanju da reformise DS, a dali smo mu i podrsku za predsednika DS.

    • Branislav Petrovic

      08:51 // 17. 11. 2012.

      Ivane,nemam obicaj da polemisem sa nepoznatom osobom na ovakvom mestu.Ali ovog puta moram da ti odgovorim.Nikada nisam bio clan DS niti bilo koje partije.Nikada nisam glasao za DS niti bilo koju.Retoriku koju spominjes nije mi jasno kako te podseca na retoriku vase stranke.Ja sam samo dobro informisan.Mnogi vasi su moji prijatelji i cak drugari i onda nije tesko saznati sta se sve desava u Kopitarevoj.Na osnovu toga mogu da kazem da bi bilo odlicno da svi oni koji su doveli vasu stranku na dno i izgubili izbore odu iz stranke ili se povuku.Ovako isti ljudi sa promenjenim dresom ponovo zamajavaju narod.Vi verovatno znate koliku stetu su vama napravili Ristic sa kumovima,manekeni,picani,muve i ostali insekti.

  • Sasa

    14:22 // 16. 11. 2012.

    Konacno da neko sa juga kaze Nis, Nis, Nis. Mislim da je rec Nis u ovom izlaganju u skupstini ponovljena vise puta nego za prethodnih godinu dana. Svaka cast poslaniku Milosavljevicu i kamo srece da ovakve zahteve iskazuju svi niski poslanici bez obzira iz koje su stranke. Umesto toga oni se slizu sa beogradjanima i kao da ih je sramota da kazu iz kog grada su ih gradjani delegirali u skupstinu. To za rezultat ima mrek koji obaija ceo jug Srbije.
    Ako niko nezna nase probleme sigurno je da nam nece pomoci. Ovo je redak svetli primer niskih politicara i pitam ostalih sestoro poslanika JEMO LI VAS GLASALI DA CUTITE? GDE STE? ZASTO CUTITE?

  • Ivan Jocić

    14:52 // 16. 11. 2012.

    Ok, posto mi je Dusan partijski kolega, prenecu mu da Ica smatra da ne treba da se javlja u Skupstini i ne treba da zastupa prava radnika i Nisa uopste.

    • hm

      15:40 // 16. 11. 2012.

      Ako ce on da brani prava radnika onda smo !

    • xyz

      20:02 // 16. 11. 2012.

      A hoće li sada Ivan Jocić da smrša 20kg z vreme opozicionog delovanja DS, pošto se u dva mandata koliko je DS bila na vlasti ugojio 40kg od previše posla...

    • Ivan Jocić

      22:32 // 16. 11. 2012.

      Ne 40 nego 45, pre nego sto sam se ozenio bio sam slang. Posle se mnogi zapuste, zena dobro kuva, jede se kasno, neredovno, a obilno, sa dosta hleba. U pravu ste, treba da smrsam, ne valja za zdravlje. Hvala sto brinete. ;)

  • Sale

    12:27 // 16. 11. 2012.

    Dobro su se setili.
    Ajde niski poslanici ,ujedinite se i donedite nesto korisno za grad Nis, da imamo koristi i mi ovde i vi gore.
    Do sada ste samo vi imali, materijalne koristi.

  • Ana

    12:42 // 16. 11. 2012.

    Bravo, da se i glas Niša čuje napokon negde! Svaka čast za borbu i samo nastavite napred Dušane! U ime svih nezaštićenih radnika Niša!

  • Juznjak

    11:59 // 16. 11. 2012.

    Mislim da je i Milan Lapcevic ,ranije u proslom a i ostalim sazivima , pricao o problemima grada Nisa . (Aerodrom Nis, izmena trase Juznog toka , itd.)

    • Juznjak

      15:32 // 16. 11. 2012.

      Ne znam zasto hejtujete komentar , kad je to istina ,koja je lako proverljiva.
      Dok je doticni gospodin naradno poslanik bio u poziciji , mudro je cutao.

    • Sai Baba

      17:01 // 16. 11. 2012.

      Hejtuje se komentar zato što je dotični "spavač" DB-crnogorske provenijencije-topličkog ranga.Znači-NAJGORI.Navikli samo na "leba bez motike".Čist primer je njegov kadar u Tržnici za direktora sa još 20ak državnih postavljenja.Šta je sve radio dok je bio načelnik okruga...Nego o'tom po tom...

    • Juznjak

      00:41 // 17. 11. 2012.

      Ne pricam o njegovom kadru ,nego o njemu .
      Jedini covek koji je uvek pitao proslu a i ovu vlast vezano za Nis.
      I ako je rodjen u Toplickom kraju , ne mora da znaci da mu Nis nije u srcu i da se reagovanjem na to sta radi vrh u beogradu prema nasem gradu nije dokazao vise puta u svojim izlaganjima pred narodnim parlamentom trazeci odgovore , zbog cege to nije ili jeste !

  • SviNaCair!!!

    12:09 // 16. 11. 2012.

    Naravno da podrzavam ovu inicijativu ali kako to da se bas sad setise Nisa i neisplacenih zarada? Sada, kada su skroz prsli u Nisu na izborima... Pozivam ljude na bojkot svih politickih partija i izbora.

  • Ivan Kocić Icower

    15:58 // 16. 11. 2012.

    Ivane Jociću poruci Dusanu da nastavi ovako,mozda pre nije bio aktivan za govornicom,sad jeste, kad cuti ne valja?sad kad prica isto ne valja?On treba da zastupa sve i ljude koji ga ne gotive...

  • Milan Lapcevic

    18:30 // 16. 11. 2012.

    Поздрављам излагање колеге Душана, треба користити сваку прилику за скретање пажње на проблеме Ниша и Нишлија. Камо среће да сви из Ниша кажу нешто на ову тему. Четири године сам био усамљен, сад је ту Душан, биће лакше. О истом проблему радника говорио сам и поставио питање прошлог четвртка. Наравно, нисам добио публицитет као Душан, као ни десетине пута до сада у претходне четири године када сам говорио о многим проблемима Ниша. Ко зна зашто је то добро. Разумем навијање у коментарима, разумем симпатије, једино ми се мржња не уклапа у ову причу, али то даје најбољу слику о онима који је на овај начин исказују. Увек за Ниш, као и до сада. И када нема маркетинга. Поздрав за Пеђу.

    • Milos iz Nisa

      21:02 // 16. 11. 2012.

      Ma gospodine Lapčeviću, ovaj problem se vuče godinama i godinama, i uvek Vama i Vašim kolegama iz svih stranaka bacaju neke mrvice i koske i vi se svi zadovoljite time i onda ćutite, i onda kao "mi smo rekli u skupštini i skrenuli pažnju na probleme" - uh, stvarno? i? šta je onda bilo? stigle nove mrvice pa ste se ućutali? Da ste se vi svi niški poslanici ujedinili pa ste otkačili taj Beograd, pa da izađu svi građani sa vama svima da zatvore put i autoput pa da se digne galama - tada bi bilo nečega, ovako samo kljucate mrvice i opravdate se "mi smo rekli prošli put na sednici" - wow - bravo i za Vas i za stranačke kolege što ste skrenuli pažnju 3 minuta nekome dok je čitao novine u praznoj skupštini, i onda je to vest? neki tamo "Peđa" je rekao da nije u redu prema stanovniima grada Niša, i onda? i pored toga svega., i nemam pojma ko je ovaj "Peđa" - verovatno sam nenačitan kad nisam čuo za "Peđu" - verovatno je "gradska faca" - mogu misliti - niko od vas nikada ništa nije uradio

  • Sasa J

    14:05 // 16. 11. 2012.

    Gospodin Dušan Milisavljević radi upravo ono što je i zadatak jednog kvalitetnog poslanika, ovoga puta najveće opozicione stranke - da kroz dobronamernu inicijativu i kvalitetne predloge prezentuje svoj stav i stav svoje političke opcije uz maksimalno zalaganje za interese ljudi iz regiona koji predstavlja. Na vlastima je da izabere šta će i koliko od toga da prihvati ili ne. Nadam se da će vlast o ovim predlozima bar da razmisli i da ih na neki način, makar i kao svoje realizuje. Isto tako se nadam da će i ostali niški poslanici da se ugledaju na gospodina Milisavljevića, da će se aktivnije uključiti u parlamentarni rad i sa više žara boriti za interese onih koji su ih izabrali.

  • alex ni

    15:47 // 16. 11. 2012.

    Pa moslim da je g-din Ica malo glup ili je sam g- din Lapcevic ( pod pseudonimom Ica ). Sta si zapeo, DSS ovo, Lapcevic ono. Covece, Lapcevic nije Nislija nego je dosao iz BLACE. Sta in ima da prica o Nisu. Ne vidim nikakav spoj.

  • nikola

    13:24 // 16. 11. 2012.

    Ja samo ne mogu da verujem dokle ide ljudski bezobrazluk. Ovaj gospodin je u skupstini toliko dugo a sad je nasao da stiti radnike i brani svoj grad. Dobro je poznata politicka praksa da se opozija nista ne pita. I sad posle toliko godina vlasti sto u republici sto u gradu ovaj gospodin ustaje i drzi moralna predavanja.

  • aca_nis

    15:36 // 16. 11. 2012.

    Dakle, mi iz Nisa smo stvarno specificni ljudi! Ajd kad pljujemo po nekome ko nista ne radi,to i mogu da razumem, ali da nam je sada los i onaj koji zastupa nase interese, to vec ne mogu! zar je bitno iz koje je partije, zar je bitno sta je po struci...? nek su se probudili i sad. bolje ikad, nego nikad!

  • Marko Lilic

    16:49 // 16. 11. 2012.

    Naravno da treba svaki narodni poslanik da zastupa interese mesta iz kojeg dolazi. Pratim zasedanja Skupstine od 2000 te i mogu na prste jedne ruke da izbrojim da je neko spominjao i zastupao interese Grada Nisa, naravno i gospodin Lapcevic, ali Dusan je dao primer da treba u svakoj prilici i uvek kada je to moguce boriti se za svoj grad i svoje sugradjane, bez obzira da li ste u opoziciji ili poziciji. I ako nasi predstavnici u parlamentu ne ukazuju na probleme, ali ne samo ukazuju vec i nude resenje, nece sigurno neko iz Smedereva da se bori za Nis, vec ce da gura za svoj grad ili opstinu. Tako da Dusane samo napred i uvek i u svakoj prilici zastupaj interese Nisa, a verujem da hoces.

  • Asterix

    15:19 // 16. 11. 2012.

    Gde ste dosad bili gopodine doktore?

  • Ivana

    15:19 // 16. 11. 2012.

    Bravo Dušane! Konačno neko da se seti i tih jadnih ljudi, koji jedva preživljavaju! Nadam se da će svi tvoji pokušaji da urode plodom.

  • Radovan

    12:27 // 16. 11. 2012.

    Dokle se vodi reklama na racun Dusana Milosavljevica u niskim medijima?Po cemu je on zasluzan za bilo sta sto se desava u nasem gradu? Gde je bio do sada sve vreme dok je bio na vlasti?kako se sada odjednom probudio?Jedini pravi Nislija u skupstini je Milan Lapcevic a vi nikada ga ovako niste spomenuli

    • Milan

      17:08 // 16. 11. 2012.

      Dušan uvek zastupa samo svoje interese a ovo što je uradio jeste dodvoravanje onima koji ga ne poznaju. Kad se toliko brine za interese gradjana niša što ne ide na sednice u BG svojim prevoyom nego sa Bananom se grebe za vožnju o trošku niških JP. A čisto da se zna Dušan je Tadićev pulen čak je bio jedan od organizatora skupljanja potpisa za Borisa

  • Djordje

    14:14 // 16. 11. 2012.

    Da li neko moze da saopsti koliko imamo poslanika iz Nisa u Skupstini kao i koji su to nasi poslanici!!!

  • elektronska

    10:02 // 18. 11. 2012.

    gde ste bili 12 godina ?

  • Srboljub Petrovic

    14:40 // 16. 11. 2012.

    Sve bi bilo lepo da se Dusan ikad setio problema radnika kad su se oni danima okupljali ispred kabineta gradonacelnika ali mu je tada maca pojela jezik a sada ukazuje na propuste sto je ok ali samo da nije licemerno da sad kad nikako ne moze da im pomogne u redu je da trazi ,strasno kako na tudjoj muci uvek neko pokusa da profitira

  • Dejan Ilić

    02:49 // 17. 11. 2012.

    Čitam i ne mogu da verujem... Veroovatno bi bilo u redu da se poslanik iz Niša ne bavi svojim gradom u skupštini. Ja bih podržao čak i poslanike SRS, ako bi izborili nešto za gradjane našeg grada...

  • Dejan Ilić

    23:00 // 16. 11. 2012.

    Ne znam da li su bitniji partijski interesi ili opsti interesi. Bez obzira sto nije tajna da politiku Dr Dusana MIlisavljevica i Ivana Jocica smatram ispravnom i mislim da je u interesu nasih Nislija ovaj put se ne radi o tome. Ako je neko krenuo da brani bunar u nasem selu, necemo da pljujemo u njega, svi iz njega pijemo vodu. Ostavite partijske i unutar partijske interese i ambicije po strani. Radi se o Nislijama i o Nisu.

  • tranzicija svesti

    14:01 // 16. 11. 2012.

    Da sam proveo zadnjih 5 god. pod vodom reakao bih "kasno paljenje" ali ovako demagogija. Šta drugo reći nego kad neko izađe sa tezom dajte ljudima ono što im pripada, ali baš sada kad sam se ja setio, iako znam da nema odakle ma mi to u svakom slučaju diže rejting.

  • Marina D.

    14:30 // 17. 11. 2012.

    Uvek treba izneti svoj stav, ali ako se neko zalaze za svoj grad i sve nas, bilo gde i bilo kada to sigurno, slozicete se, treba podrzati. Dusane, tvoj intervju u danasnjoj "Politici", logican je nastavak tvog govora u Skupstini, stop korupciji u zdravstvu, nastavi tako...

  • miljan jovic

    15:38 // 16. 11. 2012.

    Sto se u predhodnoj vladi nije cuo glas od ovog poslanoka ,da kritikuje kad je bio na vlasti nego sada kada je u opoziciji.

  • Beba

    18:28 // 16. 11. 2012.

    Dusane, sjajan govor ste odrzali u skupstini, samo tako nastavite. Podrzavam Vas jer ste Vi covek bez afera, a takvi nam trebaju.

  • Daca

    17:03 // 16. 11. 2012.

    Bravo Dusane, konacno da neki poslanik iz naseg grada na pravi nacin progovori o problemima najveceg grada na jugu Srbije koji sa nekoliko miliona "juznjaka" vec decenijama zivi na prostoru koji se oznacava sa - "sto juznije to tuznije". Zar nije logicno da i ostali poslanici iz Nisa podrze ovakvu Dusanovu diskusiju u parlamentu.

  • Dejana Spasic

    21:38 // 16. 11. 2012.

    Interesantno je da baš niko od rukovodilaca ili poslanika iz Niša nije primetio i nije hteo ili nije smeo da komentariše i osudi izjavu ministarke Kalanović čini mi se u Sevojnu.Ministarka je tada više puta ponovila da će se boriti da zapadna Srbija postane najveću izvoznik ,veći i od Beograda. Toliko je to ponavljala da je verovatno i prisutnima bili neprijatno. Volela bih da bar neki poslanik iz Niša postavi poslaničko pitanje da li je Gospođa Kalanović ministarka svih građana Srbije ili samo građanazapadne Srbije.

  • Vlada Milosevic

    22:04 // 16. 11. 2012.

    Svaka cast za nastup u skupstini. Bice jos puno raznih tema na zasedanjima i treba uvek cuti glas Nislija. Dusan je stao u odbranu nasih radnika i to je odlicna stvar. Vidim da medju komentatorima opet ima kriticara i onih koji o ovome govore u losem kontekstu. Mislim da se na takve ljude ne treba osvrtati niti im treba uopste odgovarati. Dezurni kriticari su uvek prisutni, bilo da je to po nalogu bilo da je po sopstvenom nahodjenju. U svakom slucaju svaka cast za nastup, govor i iznesene argumente. Siguran sam da cemo od Dusana cuti i videti jos puno ovakvih nastupa. To i jeste posao pravog i iskrenog narodnog poslanika, a Dusan je najbolji primer za to! Nislije na prvom mestu!

  • MIN-ovac(ca)

    21:44 // 16. 11. 2012.

    Što se ranije ne setiste ,bar dok ste bili na vlasti !?Muka mi je od ovih jeftinih političkih performansa i trikova.Na desetine puta smo dolazili u vašu stranku i skupštinu još dok ste bili na vlasti i niste mrdnuli od obećanja a poslednji put niko od vaših nije ni hteo da razgovara sa nama a sad nas vadite iz naftalina.Samo vi i vaša stranka nemojte da brinete za nas i da nam vi pomažete !

    • Milos

      23:09 // 16. 11. 2012.

      Bravo gospodine, evo ja napisah gospodinu Lapčeviću koji se takođe mnogo i mnogo bunio do sad ai nije bilo sluha za njegove apele, a evo sada podržava i "Peđu", ionako ne znam ko je ova "faca" koja je mnogo bitna. U Srbiji je najvažnije da neko bude "gradska faca" i kad nešto kaže, onda to mora da ide u vestima - nego šta, "Peđa je rekao..." - uuuu, bravo. Što velite, nemojte da nas ovi brane više i da se zalažu

  • zoran

    00:22 // 17. 11. 2012.

    Gde li je ovaj bio do sada???
    Cutao je kao da ne kazem sta,i sada nasao da brine za radnike.pozz

  • Marko

    04:41 // 17. 11. 2012.

    Sad kad je u opoziciji naso da ispravlja krive drine.

  • Todor

    10:33 // 17. 11. 2012.

    Još samo da mu neko javi da plate nisu isplaćivane u fabrikama koje vode kadrovi DS-a, a kamo sreće da ikada budu isplaćene.

  • Jelena Pejcic

    20:28 // 16. 11. 2012.

    Svaka čast! Potrebno nam je još mnogo ovako smelih i odvažnih ljudi koji se bave i zalažu za ono što nam se stalno i svakodnevno dešava, a što nažalost oslikava naš jug!

  • Zoran

    00:35 // 17. 11. 2012.

    Rano si se setio , sta ti trebalo do sada . Kasno paljenje !

  • Branko

    01:32 // 20. 11. 2012.

    Kakve su ovo gluposti?!?! Covek zastupa grad Nis i interese svojih sugradjana, a neko ce ovde da ga blati. Dusane, samo napred i nastavi ovako. Narodna Skupstina je pravo mesto da se iznesu problemi ovog siromasnog grada.

  • Nidza

    22:05 // 17. 11. 2012.

    Bravo za gospodina! Tako se treba boriti za NIš! Nadam se da ovo obraćanje nije iz jeftinih dnevnopolitičkih interesa. A sada jedno pitanje: Da li neko zna na kojoj je funkciji bio ovaj gospodin u prethodnoj gradskoj(ili nekoj drugoj) vlasti u Nišu, i koji su njegovi rezultati?

  • Srdjan Tasic

    21:07 // 16. 11. 2012.

    Nepotrebno je pricati o bilo kakvom marketingu, jer je sudbina Nisa u nasim rukama i hrabrosti i zajedničkom nastupu nasih poslanika u Skupstini Srbije, da ukazu na jad i bedu radnika tih preduzeća. Zato treba pozdraviti svaku inicijativu ma ko da je pokrenuo kada je ona u interesu "jadnog" Niša i još jadnijeg juga Srbije. U ponedeljak 19.11. i radnici "Srbijatransa"ponovo protestuju zbog nepoštovanja potpisanog sporazuma od strane Vlade Srbije

  • Ben Akiba

    12:55 // 16. 11. 2012.

    @Ivan Jocic

    Sva sreca, pa u ovom sazivu je poslanik i D. Milisavljevic. Oh, wait...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: