Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 12. 2. 2019.

| Društvo

Konačno zakrpljeni krateri u Šumadijskoj

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti

Na desetine rupa i kratera u jednoj od prometnijih ulica, koja se nalazi na samo 1,5 km od centra Niša, posle pisanja Južnih vesti konačno je zakrpljeno. Šumadijska ulica sada je prohodnija vozačima, bezbednija za pešake, ali je i dalje "željna" kompletne rekonstrukcije i novog asfalta.

Kako su Južne vesti nedavno objavile, vozači koji prolaze Šumadijskom godinama obilaze kratere, a morali su da voze i trotoarom, pa osim što nije bezbedno za njihove automobile, bili su ugroženi i pešaci. Zakrpljeni-krateri-Šumadijska;-foto:-JV zakrpljeni krateri

Ulica koja spaja Niš sa Medoševcem, Popovcem i drugim selima je konačno prohodnija. Vozači sada mnogo brže i lakše prolaze, ali ni ovo nije trajno rešenje, jer kako se vidi na terenu, krpljenje je urađeno grebanim asfaltom koji je porozan i sa ograničenim rokom trajanja.

Neophodna je kompletna rekonstrukcija, a za nju će vozači ipak morati još da se strpe, jer su iz Direkciji za izgradnju najavili da će na proleće biti rekonstruisan vodovod u ovom delu grada, a potom će i ulica dobiti novi asfalt. Zakrpljeni-krateri-Šumadijska2;-foto:-JV zakrpljeni krateri

Podsetimo, iako su iz Direkcije novinarima rekli da je krpljenje kratera u ovoj ulici počelo još pre nekoliko dana, tada nije bilo ni radnika ni mašina, a vozači su umesto njih zaobilazili na desetine rupa.

Zakrpljeni-krateri-Šumadijska3;-foto:-JV zakrpljeni krateri

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jasar

    11:04 // 13. 2. 2019.

    dodjete mi set guma ,gospodo foteljasi...

  • Lenko

    08:17 // 13. 2. 2019.

    Kada prosetam ulicom i pogledam oko sebe shvatim da je zbog namestenih tendera, grad sve dalji od civilizacije
    Stidim se svoga grada. Kada je radjen leoni iskopali su put Nis jug i zakrpili kao slepci, medosevac popovac raskopani preko godinu dana cekaju izbore. Prema bubnju rupa do rupe dva metra zdravog asfalta nema. Kod Cum tobela radovi trajali do dolaska Vucica. I stali sutra dan. Dokle vise

  • milan

    08:02 // 13. 2. 2019.

    Dace bog da se ispune ta obecanja. Ali molim nadlezne institucija i ljude , da porade i na problemu ulice Koste Abrasevica.Koja se nadovezuje na pomenutu ulicu, gde postoje rupe na svakih 5 metra. Vodovod je iskopao rupe zbog starih cevi .Molim ljude iz Juznih vesti da dodju i da ovo snime.

    hvala

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: