Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 23. 10. 2017.

Konferencija o ostanku i opstanku mladih u Srbiji

poster Imaju li mladi perspektivu u Srbiji?; foto: "Ja kažem, ostajem u Srbiji!"

S obzirom na to da se veliki broj mladih odlučuje da napusti Srbiju, biće organizovana tribina o ovom problemu 24. oktobra u Oficirskom domu u Nišu. Organizatori kažu da će u sklopu te konforencije biti organizovan i Sajam učeničkih kompanija i omladinskih organizacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Anonimus

    17:17 // 23. 10. 2017.

    Sve tribine se svode na isto, da treba dobrim zakonima olaksati zivot u zemlji i spreciti odlazak mladih i izumiranje nacije, jer bi primenom zakona koje jos nemamo svako mogao lakse naci svoje mesto u drustvu. Umesto da idemo napred i nesto menjamo po uzoru na razvijenije zemlje, mi bi da se vratimo u 2002 god. kada je ukinuta dozivotna kazna za ubistvo i ponovo je vratimo.

  • prof dr CVETKO prvi

    13:14 // 25. 10. 2017.

    “Ja kažem, ostajem u Srbiji” inicijativa je dvoje studenata iz Niša..." Treba reći ovim mladim ljudima da još nije ukinuta "uredba vlade drž. Srbije" o zabrani zapošljavanja svih onih koji nisu članovi nazovi "sns" stranke a koja je stupila na snagu još od pre 3-4.godine!I ja kažem :"Neka njih dvoje ostanu u Srbiji a zaposliće ih kada budu samo njih dvoje na niškom birou "Rada"!
    "Les miserables"

  • Овца за шишање

    20:03 // 23. 10. 2017.

    "И, ко прави такве законе?! Штите медведе, орлове и подстанаре... Све могуће животиње и акрепи су под заштитом, само поштеног човека витла свако ко како стигне и може!"

  • Aleksandar

    08:59 // 24. 10. 2017.

    “Ja kažem, ostajem u Srbiji” Da budem gladan,da nemam posla,da cekam redove,da molim za svoja prava.Pa ja zbog toga odoh iz ove jazbine i od takvih,..dakle vi ste stvarno legende... Pozdrav iz Norveske

  • Nislijka

    12:40 // 24. 10. 2017.

    Sto dalje odavde. Ovde je vrag odneo salu. Od vrtica pa do penzije sve je namesteno i montirano, nista ne ide normalnim tokom. Ko nije u politici taj i ne zivi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: