Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:05, 13. 7. 2023.

| Društvo

Konj koji je bio ostavljen kod Autobuske stanice na oporavku u "Zoo Planetu"

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
konj
Predstoji mu oporavak; foto: "Zoo Planet"

Konj koji je u najtoplijem danu ove godine ostavljen ispred Autobuske stanice pokriven ćebetom, trenutno se nalazi u prihvatilištu Zoo Planeta i predstoji mu oporavak. Iz policije kažu da su po prijavi odmah izašli na lice mesta i da će preuzeti sve mere iz svoje nadležnosti.

konj Ostavljen bez vode, pokriven ćebetom; foto: "Zoo Planet" Dušan Stojanović iz Zoo Planeta kaže da već znaju da vlasnik često ostavlja tog konja ispred Autobuske stanice, i po snegu, i po kiši, a da ga je danas ostavio bez vode i pokrivenog ćebetom.

Znamo za to već neko vreme, probali smo više puta da uradimo nešto i danas nam je prekipelo. Zajedno sa Zavodom Pit oduzeli smo konja i on je trenutno kod nas. U užasnom je stanju, pokušavamo da nađemo veterinara i brinemo o njemu - kaže Stojanović.

Iz policije kažu da su odmah izašli na teren i da će sve nadležne službe preduzeti određene mere.

U 16:50 nam je upućena prijava da se u Ulici Đuke Dinić nalazi konj sa zaprežnim vozilom, pokriven ćebetom. Policijska patrola je odmah po prijavi otišla na lice mesta, obaveštena je Komunalna milicija i na lice mesta je izašla veterinarska inspekcija. Obaveštena je i Komunalna inspekcija i sve ove službe će preduzeti mere iz svoje nadležnosti - navode iz policije.

Podsetimo, pre oko dva meseca u Zoo Planet je stigla kobila koju je pretukao vlasnik u Vlasotincu i ona se, nakon danonoćne brige i nege volontera, oporavila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Lik

    23:16 // 14. 7. 2023.

    Ljudski otpad. Boze me oprosti kad moram tako da kazem.

  • Naissus

    21:45 // 14. 7. 2023.

    Ja bih vlasnika svezao za tu istu ogradu i pokrio bih ga peskirom. Da vidi kako to izgleda. Jadna zivotinja

  • Steva n

    21:23 // 14. 7. 2023.

    Oni mogu da upravljaju zapregama u teško alkoholisanom stanju i da ne čiste kaku iza svojih ljubimaca, a mi možemo da uživamo u miomirisu i da se tome veselimo. Tu je i bičevanje i pretovarivanje prikolice koja i prazna teško ide jer je u raspadu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: