Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 22. 3. 2017.

Konkurs skrojen po meri aktuelne direktorke Doma zdravlja iz SNS-a

uranija petrovic direktorka DZ Kuršumlija foto lj.m. Uraniji Petrović novi mandat po "čudnom" konkursu; foto: Lj.M.

Direktorka kuršumlijskog Doma zdravlja Uranija Petrović izabrana je na još jedan četvorogodišnji mandat, iako su, kako tvrdi njen protivkandidat, prekršeni svi propisi i zakoni u konkursu. Ona odbacuje optužbe i tvrdi, iako se protiv nje vodi nekoliko postupaka, između ostalog i zbog zaposlenja ćerke, da je sve urađeno po zakonu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • xyz

    15:52 // 22. 3. 2017.

    Ma ako.. Krezubi tako hoce..

  • vlada rus

    18:00 // 22. 3. 2017.

    Najzesca je stvar sto se rugaju premijeru a kriju iza stranke.

  • vlada rus

    18:11 // 22. 3. 2017.

    Lokalni mocnici pokazuju da su mocniji od Drzave. Ovo je slucaj za istrazne organe.

  • Рајна

    19:28 // 22. 3. 2017.

    Dr Toma treba da bude direktor doma zdravlja Kursumlije.Toma smeni Uraniju.

  • Срба

    19:49 // 22. 3. 2017.

    Мислим да су Марсоје, Нептун и Венера бољи кандидати!

    • MERKURAC

      06:40 // 23. 3. 2017.

      Najbolji kandidat!

  • Рајна

    21:01 // 22. 3. 2017.

    Dr Ljiljana.A.Kada je ona bila direktor doma.z.Kursumjije.Bila je takva sloga,zjena koja zasluzjuje da opet bude direktor.Koja se pokazala,dokazala,kao dobar direktor,posten direktor.Nikad nije zloupotrebila polozjaj.Na jako ruzjan i bahat nacin je smenjena.Bruka za lokalnu samoupravu.Bruka i sramota!!!

    • Ekrem

      00:22 // 23. 3. 2017.

      Kazem , samo Bole ( kafedzija) moze DZ da izvuce na noge...Uranija samo gleda da da neki doprinos DZ, da obezbedi sto bolje uslove, da sve bude na svom mestu,...mnogo se bre angazuje oko DZ, pa to nece niko od prethodnika da joj oprosti...Ajmo svi po Uraniji, Napred Zvezdan, Toma, Kuna , Misa....udarite nesto, sprecite ovu zenu da ne kupi jos neki sanitet, i d avis ene budemo najbolji u Srbiji.

  • mila

    21:02 // 22. 3. 2017.

    Izjavom da nisu potrebni dokazi da se protiv kandidata ne vodi sudski ili krivični postupak, priznaje da se protiv nje vode procesi. Takve direktore Upravni odbor prema Statutu treba da smeni, a ne ponovo da imenuje.

  • mila

    21:24 // 22. 3. 2017.

    Tako je došla na funkciju i u prethodnom mandatu. menjajući DSS za SNS.

  • ѕРајна

    22:07 // 22. 3. 2017.

    Direktor doma.z.Kursumlije treba da se bira prema znanju i zvanju,a ne prema stranci.To treba da bude doktor van stranacka licnost.Covek pametan,posten,moralan,.A ta osoba je Dr.Tomislav Arsenievic.Vreme je da naj,naj,skolovaniji covek dodje na mesto direktora!Tomo svim silama i 90:/: radnika doma zdavlja tebe zjele i hoce za direktora!Toma direktor doma.z.Kursumlije:

  • Рајна

    22:27 // 22. 3. 2017.

    Sada sa sadasnjom direktorkom dom.zdravlja.Kursumlija izgleda kao.Luna park.cirkussss!Kafana.Na sve lici.Samo ne na bolnicu:Zjalosno.!

  • mila

    07:24 // 23. 3. 2017.

    Kakva izjava: Konkurs objavljen u jednom listu! Problem je što nije objavljen gde piše u konkursu. Da li je Nadzorni odbor propratio sve to? Konkurs raspisan, ali niko ne može da ga vidi, samo izabrani pre izbora. Ali postoje oni koji sve prate.

  • Pajna

    08:29 // 23. 3. 2017.

    Direktor treba da se bira putem konkursa!A ne lokalna samouprava i stranka.!Za ovu nepravdu treba ministarstvo zdravlja da se ogkasi i da se smeni Uranija a Dr Tomislav Arsenijevic da se imenuje za direktora.Covek po pravilima zakona konkurisao.

  • Рајна

    10:00 // 23. 3. 2017.

    Valjda postoi zakon u ovoj zemlji.Kako je moguce da na Kaobojski nacin se postavi opet Uranija za direktora.Ne zjivimo u Teksasu.!Sta rade drzavne institucije?Ministarstvo zdravlja .?Nicija nije gorela do zore.Pa nece ni Uranija.Kao da je dom.z.njena licna svojina.Katastrofa.

  • Рајна

    12:14 // 23. 3. 2017.

    Ponoviti konkurs!Po zakonu i pravilniku tako treba da bude!Konkurs je bio nepravilan,.Preko noci stari novi direktor.Lokalna samouprava treba da bude neutralna!Da se ponovi konkurs.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: