Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:45, 15. 12. 2012.

Konkurs za načelnike niških uprava

Gradska kuća

Gradsko veće Niša odlučilo je da raspiše konkurs za izbor načelnika gradskih uprava i njihove zamenike, tamo gde su dosadašnji načelnici podneli ostavke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • JAGUAR

    12:45 // 16. 12. 2012.

    Podneli ostavke? Ma kog pravite ludim gospodo iz SNS? Zar je Snežana Jovanovic iz Uprave za finansije podnela dobrovoljno ostavku? Tako je i sa ostalim Načelnicima koji su bili kadrovi DS! A umesto Snežane dosao Miljan koji nema ni dve godine radnog iskustva. Sluzio pre toga za kupovinu doručka i grickalica šefovima iz gradske uprave. Ali je dotični rodjak dr Gradonacelnika!Mislim da nije sa Kosova? Konačno da je tako. E, a onda da bi se revanširao bivsoj nacelnici Mileni Nedeljkovic koju su zuti naravno smenili,a ona ga pri karju mandata zaposlila, postavio je za pomoćnicu! Sve se vidi sve se zna!!! Aman jer ste naučili nesto od DS-a i SPS-a? Naravno da niste.Gori ste, ali se krijete iza Vučica i njegove lične političke borbe za sto boljim rejtingom. Hapsite lopove, i treba. A šta ste ponudili narodu. Oglase po sistemu Ljube Dangube, pardon zamenika dr Gradonačelnika koji sa Bandjurom preti svojim direktorima!!!! Nazad naprednjaci, uz poštovanje u borbi protiv lopovluka i korupcije

  • mile

    13:00 // 16. 12. 2012.

    Iako je sve verovatno fingirano, ja upucujem pohvale za raspisivanje konkursa!!

  • Fića

    19:38 // 16. 12. 2012.

    Ja se iskreno nadam da cete ubuduce makar obratiti paznju na pravopis i gramatiku kada budete ostavljali komentare (narocito kada postavljate pitanja sa "jer")! Jedno pitanje za Jaguara: Da li ste Vi zaposljeni preko konkursa kao najbolji na istom ili preciznije kome ste kupovali burek pa ste dosli do posla? Da niste kojim slucajem clan neke stranke?

  • Medo Brundo

    22:04 // 16. 12. 2012.

    Što se tiče Uprave za finansije, tamo skoro polovina zaposlenih, koje je unazad četiri godine uhlebila DS, i to sa prizavršenom srednjom školicom i ne predugim partijskim stažom, može da konkuriše za načelnika, jer su za samo mesec dana i "nešto" oko 7000 evra prizavršili fakultet u Novom Sadu. Ako lažem, proverite... Ovaj komentar namerno stavljam u nedelju uveče sa svog kompjutera da vidim koliko će mi žutih hejtova stići u narednih nedelju dana, naravno sa kompjutera iz pomenute Uprave. Koliko minuseva - toliko lažnih diploma !

    • Das Ist

      14:31 // 17. 12. 2012.

      Ne brundaj @Medo Brundo. Možda se i javi neko stručan i pošten- a van stranaka, pa naprdnjaci neće moći da odbiju takvog kandidata. A da su zbrinjavali i naprdnjaci, jesu- pogledaj samo malo oko sebe u upravi i videćeš. Oni se samo prave pošteni. Što se Miljana tiče, potpuno ste u pravu vi koji ga definišete kao čoveka za burek. Pogledajte samo njegovu izjavu na ovom sajtu za trudnički dodatak. Čovek je fikus koji služi za pokrivanje njihovih poslova.

  • Medo Brundo

    22:24 // 16. 12. 2012.

    A kad bolje razmislim, šta će im uopšte fakultet ? Da rasporedjuju pare gradjana. Pa one su unapred potrošene - treba ih samo proslediti na odredjene račune. Ni u drugim Upravama nije bolje. U Upravi za komunalnu delatnost Breško će da nastavi da glumi fikusa što je do sada uspešno činio u Direkciji za izgradnju gde je primao dobru platu što je izigravao kalifa umesto kalifa. Banana men, kao strastveni obožavalac i poštovalac kulta KRUŽNOG TOKA, zatvoriće krug Direkcija za izgradnju - Uprava za komunalnu delatnost - Uprava za imovinu i inspekcijski nadzor i uskoro - Poreska uprava. Ima se - može se... U Upravi za izgradnju ovaj kadar gazda Ljube od Peštera opet ne ispunjava zakonske uslove. Zar stvarno naprednjaci nemaju satručnjake ?! A možda ovom Gradu i ne trebaju stručni, već samo poslušni. Zato je Grad tu gde jeste - već godinama...Slušaj šefa stranke i boli te uvo za Grad ! E, jadni li smo i mi sa njima...

  • sestra Helena

    20:32 // 18. 12. 2012.

    Sran vas bilo da pljujete po gradonacelniku!!!
    On se covek trudi da uvede u red ovaj zamrli grad a vi pljujete po njemu.Zavist je najgora ljudska osobina,a kad biste ga bolje malo upoznali ne biste tako pricali.Svidjaju mi se ljudi koji imaju stav a i stil a gradonacelnik ga svakako ima.I treba da se menjaju svi upravnici gradskih uprava jer su nesposobni i neznaju da vode svoje sektore.Slazem se da ne treba da slusa gospodina Ljubu Slavkovica kao ni onog Bandjura jer i jedan i drugi rade samo u svoju korist a ne u korist grada,a putera na glavi imaju koliko hocete.
    Zato gradonacelnice samo napred drzim vam palceve da istrajete u svemu sto radite.

  • Momak__Nis

    09:40 // 23. 12. 2012.

    Gde je oglas raspisanog konkursa? I na koju adresu mogu da se salju dokumenta, moze da bude i email adresa? Pozdrav!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: