Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 28. 2. 2012.

Konkurs za najoriginalniju poruku o decentralizaciji

NKD Sa jedne od akcija Nacionalne koalicije za decentralizaciju

Još dva dana su ostala do kraja konkursa Nacionalne koalicije za decentralizaciju za najkreativniji i najoriginalniji završetak rečenice "Kada govoriš o decentralizaciji, govoriš o meni, jer... ".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ;-)))

    12:01 // 28. 2. 2012.

    Decentralizacija ima i partijsku knjižicu. Onog trenutka kada se republički poslanici iz našeg grada, bez obzira na stranačku pripadnost, poput vojvođanskih i beogradskih poslanika, založe za svoj grad, možemo biti sigurni da smo se oslobodili autoritarnih stranaka, što, sasvim sigurno vodi ka decentralizaciji.

  • Ivan M

    13:09 // 28. 2. 2012.

    Ne samo da ima partijsku knjizicu, nego i kadrovi koji pokusavaju da je sprovedu su ograniceno sposobni. Nije stvar samo u ljudima iz centra, vec i u nesposobnosti lokalnih politicara, a i aktivista koji se bore za decentralizaciju.

  • radojca

    20:05 // 28. 2. 2012.

    evo odgovora....... a meni je ,znate ko je Mladjan Dinkic, on ce sa njgovom gitarom i sthovima Kikija Leksandrica da nas oslobodi centralizacije, i centralnih sila, da nema njega, Keba bi propao da nema Dikica u spotu Urs ne bi bilo mog Nis da nema Dinkica ne bih nikad imao akcije od HIJADU EVRA , ZATO Mladjane srbija ti klice, centralne vlasti kad su cule tvoju pesmu za kampanju Urs, odmah su pobegle.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: