Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 4. 3. 2014.

| Društvo

Konkurs za zaposlenje u Kliničkom još bez ishoda

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Klinički centar
Ilustracija (foto: kcnis.rs)

Još nisu poznati rezultati konkursa za privremeno zaposlenje 16 zdravstvenih i 10 nemedicinskih radnika u Kliničkom centru Niš, koji je raspisan 4. februara.

Novinari Južnih vesti nisu dobili ni odgovore dokle je stigao proces selekcije kandidata. Šef kabineta direktora Kliničkog centra dr Dragan Zlatanović, uz potvrdu da konkurs nije završen, juče nas je uputio na Kabinet direktora.

Odatle je novinarima predloženo da se jave Kadrovskoj službi Kliničkog centra, gde je, uz kratku informaciju da će rezultati biti objavljeni na sajtu Kliničkog centra, objašnjeno da oni nisu ovlašćeni za davanje bilo kakvih informacija u vezi sa konkursima.

- Nemamo ovlašćenja da govorimo o tome - rečeno je u Kadrovkoj službi.


Inače, kako je Južnim vestima prošle nedelje rekao direktor Kliničkog centra dr Zoran Radovanović, bilo je očekivano da izbor kandidata bude završen do petka, 28. februara. Tada je objasnio da je reč je o konkursima za zamenu privremeno odsutnih radnika. Konkursi.jpg Konkursi su na sajtu Kliničkog centra objavljeni 4. februara (izvor: kcnis.rs)

- Konkursi su raspisani za zamene porodilja i onih koji su, na primer, na odsustvu zbog nege bolesnog deteta. Nema primanja "za stalno". Strogo je navedeno ko nam je potreban, primamo one koji su nam deficitarni - rekao je Radovanović.

Oglasom za prijem zdravstvenih radnika traženo je 12 medicinskih sestara-tehničara, 1 viša medicinska sestra-tehničar, 1 fizioterapeut, 1 akušerska sestra i 1 medicinska sestra za zdravstvenu zaštitu dece.

Oglasom za prijem 10 nemedicinskih radnika, Klinički centar iskazao je potrebu za 4 higijeničara, po jednim referentom javnih nabavki, servirom, radnikom na održavanju, vozačem, krojačem i čuvarem-vatrogascem. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ranko

    09:19 // 5. 3. 2014.

    Sreca te kod nas svi SVE znaju. I ko je primljen na nekom oglasu, i kolike su plate ljudima, i ko gde radi... I svako moze da kaze sta god mu je na pameti, i nista ne biva...

  • Herkul Poaro

    08:22 // 5. 3. 2014.

    Pa ja ne znam sta treba, imam Vukovu diplomu iz srednje medicinske skole i prosek 8 na Pravnom DRZAVNOM fakultetu i opet nije dovoljno. Iskustvo nemam, tacno je ali ne znam kako da ga steknem.

  • kc

    07:23 // 5. 3. 2014.

    http://www.kcnis.rs/images/uplate-isplate/ODLUKA%20o%20izboru%20kandidata%20-%2016%20ZAMENE%20ZDRAVSTVENIH%20RADNIKA.pdf

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: