Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 1. 10. 2013.

| Društvo

Konkurs završen pre 4 meseca, rezultata još nema

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
katastar-i-uprava.jpg
Zgrada Uprave za komunalne delatnosti

16. maja niška Uprava za komunalne delatnosti raspisala je konkurs za radno mesto stručnog saradnika. 4 meseca po završetku konkursa još se ne zna ko je dobio posao.

Aleksandar Jovanović iz Niša radio je na mestu stručnog saradnika u Upravi za komunalne delatnosti dve godine, na određeno vreme.

Nakon toga za ovo radno mesto, koje se konkretno tiče upravljanja kvalitetom u sistemu javnog masovnog prevoza putnika, raspisan je konkurs. Kako kaže Jovanović na konkurs se, prema njegovim saznanjima, prijavilo troje kandidata, ali je, tvrdi, samo on ispunjavao uslove.

- Suština je da sam ja jedini koji ispunjava uslove. Nema nikakvog odgovora. Čak načelnik (prim. aut. Miodrag Brešković) koji je dužan da zaokruži ime nije ispunio svoju dužnost - kaže Jovanović.

breskovic Miodrag Brešković, arhivska fotografijaZbog čega do sada nije odlučeno ko je najbolji kandidat nismo uspeli da saznamo, jer načelnik Uprave za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj Miodrag Brešković nije odgovarao na pozive i SMS-ove novinara Južnih vesti.

Jovanović, koji još čeka odgovor Uprave, kaže da je rok za donošenje odluke o prijemu u radni odnos bio 30 dana nakon isteka konkursa.

- Načelnik ni meni ne odgovara na pozive, ne mogu ni preko drugih ljudi da dođem do informacije da li ja mogu da nastavim da radim - zabrinut je Jovanović.

On naglašava da iako kruže priče da se sa odlukom kasni, jer je politika umešala prste, u to ne želi da veruje. Kaže da nije član nijedne stranke i da samo želi da radi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jole

    15:51 // 8. 12. 2013.

    Ne bi me čudilo daBrešković leči svoje komplekse na ovaj način

  • Brito

    19:02 // 4. 10. 2013.

    Ja svaki dan tokom radnog vremena vidjam pojedine sefove i sluzbenike iz gradske uprave kako se setaju po gradu, a ovde neko spominje disciplinu. Smesno!

  • Slavica Bozalo

    15:29 // 2. 10. 2013.

    Ma sta tu ima da se ceka? Ako je jedini kandidat na konkursu koji zadovoljava uslove ne razumem zasto ga ne bi odmah zaposlili!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: