Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:58, 28. 2. 2013.

"Konstantin" - državni projekat ili državna tajna

Narodno pozoriste Foto-reporteri i snimatelji ispred Narodnog pozorišta

Za dva dana javnost bi trebalo da dobije odgovor zašto medijima nije bilo dozvoljeno da slikaju i snime bar početak najskuplje predstave u istoriji niškog Narodnog pozorišta, uz izvinjenje saopštava Ministarstvo kulture.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dasak Vetra

    16:22 // 28. 2. 2013.

    Verujem da je napravljen propust prema novinarima i stiglo je izvinjenje. A sto se cena predstave tice.Ja samo mogu da kazem da je drzava dala dvanaest miliona i to da postoje mnogo skuplje predstave kao sto su Kosa,Cikago i Zona Zamfirova koje su i najposecenije u Beogradu. Sto se honorara tice,u to necu da ulazim,ali mora da se shvati da je cela predstava radjena od nule,a to nije ni lako ni jednostavno a nije Boga mi ni dzaba.

    • Branko Savić

      18:20 // 28. 2. 2013.

      Dasak vetra prodaje maglu za drzavnu platu.

    • YYYYY

      19:12 // 28. 2. 2013.

      Pa ako smo mogli da placamo Beogradski most, tj.nasi poreski obveznici, a pritom za to smo dali mnogo vise para nego za ovu predstavu, mogu da kazem samo da mi je draze da moj grad ima ovakvo "skupu" pozorisnu predstavu nego da Beogradjanima placamo ponovo neki most ili nesto slicno.

  • Miloš

    16:31 // 28. 2. 2013.

    Tako je to kada o kulturi brinu oni koji je nemaju!

  • doktor

    17:12 // 28. 2. 2013.

    jesmo propali ali trba još . za narod je bolje da budemo nečija kolonija,znalo bi se sta koliko vredi,narod bi imao stalan poso jedino političari bi izgubili svoja rasdna mesta i bili tranzicione žrtve

  • aleksandar.m

    17:22 // 28. 2. 2013.

    Nema potrebe da se uzbudjujemo i nerviramo. Afera broj 2560/2013 je dosadna jer su vec otvorene afere od 2560 - 2570(Dozvoljena granica će biti 0,5 a ne 0,05 mikrograma ; Optuženi navijač "živi od roditeljske pomoći", a vozi novi BMW; Vojne službe izbrisale sve tragove o ubistvu gardista u Topčideru; ...). Kako kaze vrli strucnjak za daske koje zivot znace - "Stvar je tehnološka. Nije mi jasno zašto se o ovome priča - rekao je Vuković." Znaci, da je stvar tehnicka pa da se nasekiramo, ovako mozemo sasvim da se opustimo... O zemljo Srbijo !

  • Posmatrac

    17:46 // 28. 2. 2013.

    Kolicina novca potrosena na ovu predstavu za jednokratnu upotrebu sa ogranicenim rokom trajanja je- skandalozna! Skandalozno je i konstantno vrdanje i odbijanje prikazivanja detalja i konacnih ukupnih troskova. Sto se izbacivanja novinara tice, to je vrlo prostacki i trapavo uradjeno, medjutim, posto SVI tek uce kako se sve profesionalno radi, onda ovo nije ni cudo. Medjutim, NIGDE u svetu nije dozvoljeno snimanje predstava- ni audio, ni video ni fotoaparatima (pogotovu ne sa blicom i to u sred neke scene!). Medjutim, u dogovoru sa producentima/pozoristem, uvek se dozvoljava snimanje i slikanje generalne probe- cisto zbog promotivnih i informativnih razloga. Tako da, ako neko nesto zeli da snima i da skljoca, neka se to sve lepo obavi na finalnim kostimskim i generalnim probama- i resen problem!

  • Pun mi je Baneta

    18:58 // 28. 2. 2013.

    Ovaj Konstantin dodje dzabalesku u odnosu na Kikija Lesendrica.Tu je sve bilo transparentno,sve videli i gradjani i novinari.Bananini se vise i ne kriju kad pljackaju narod.Pravda ya Konstantina

  • gerila

    19:29 // 28. 2. 2013.

    evidentno je da je ,,ujkinn,, za malo vremena napravio toliko problema, ugradio se u honorare reziseara i grafickog dizajnera, uradio predstavu bez icijeg znanja, a na kraju i zabranio medijima snimanje iste!
    mali, hajde sad lagano u Beograd kod ujke da te udomi negde. Dosta si nas ovde zavitlavao.
    Poruci ujki (savetnik predsedika za kulturu) da te bolje skloni nego da te najurimo odavde!
    p.s. nadam se da su zeni predsika da se ne radi o predstavi u lutkarskom pozoristu?!

    • Jovan

      12:11 // 1. 3. 2013.

      A ko mu je UJKA ???? Ako nije tajna!

  • Lola

    19:37 // 28. 2. 2013.

    Obeležavanje jubileja programima za dvesta zvanica... Ajde što su to oni koji su došli da ih vide, a ne da gledaju... Šta je ovo, pa to neko drugi priredjuje veceru u mojoj kući i ne da mi da sednem za sto. Gradonačelniče zaustavite diletante u pohodu na Niš, pa makar im ujak bio savetnik predsednika!!! Pozovite sposobne i inventivne Nišlije da obeležimo jubilej kao ljudi i kao NIŠLIJE! Mogu se napraviti dobre stvari bez previše novca. DOSTA NAM JE POLITIKE!!!

  • Čoban šiša ovčice (terao ih maja)

    22:17 // 28. 2. 2013.

    Jel` sad` vidite koliko ste srećni kad ste se rešili onih „žutih“, a ostali vam SPS i USR, pojačani ovim prepoštenim i prestručnim naprdnjacima?!
    Dajte malo one obolele od „žutice“, da ih čujem opet kako zavijaju o izmišljenim lopovlucima „žutih“! Kako rezile „žute“ zbog onog što su učinili Mlađica i Ivica! Dva komična teletabisa, koji se u normalnoj državi ne bi usudili ni da se kandiduju, čak ni za mesto predsednika kućnog saveta!
    Dajte da čujemo Glas Dijabola, Glas Onih što su nas uterali u sankcije, izolaciju, bombardovanje, u mafijašku vladavinu iz koje se ne možemo iščupati!
    Dajte da čujemo Glas Onih što glasaju za Miloševića i Šešelja, za Uroša i Miladina, za Legiju i Zvekana, za Mrku i Bakutu, Velju Ilića i nevinog Jocića - pustite im da se deru dok ne ostanu bez glasa!
    A ova „limunacija“ u pozorištu? Ma, nije to ništa!
    Tek ćete vi videti - i to: ponovo! - šta se dešava Kad dijabole glasaju. (Pogrebna soul pesma sa Juga)

    • Vuna

      11:12 // 1. 3. 2013.

      U potpunosti ste u pravu! A koliko tek ima ovaca u Srbiji biće vala vune za izvoz.

  • Jana

    03:35 // 1. 3. 2013.

    Vukoviću, pijune, otpešači lepo za Bg!

  • Nindza

    14:45 // 1. 3. 2013.

    Mole se građani svih gradova da ovu predstavu ne posećuju!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: