Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 20. 2. 2013.

Konstantinove stipendije najboljim niškim studentima

Konstantinove stipendije Dodela Konstantinovih stipendija; foto: D.M.Car

Najboljim studentima svih 13 fakulteta Univerziteta u Nišu danas su svečano uručene Konstantinove stipendije u iznosu od 230.000 dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Andjela Mitrovic

    17:27 // 20. 2. 2013.

    Svaka cast novom gradonacelniku! Od kada je on dosao Nis je poceo da zivi.

    • Marija Vučić

      21:10 // 20. 2. 2013.

      Šliht, šliht.

    • DusanS

      23:30 // 20. 2. 2013.

      Oh, kakve srceparajuce cestitke! Ili si neobavestena ili si clan srceparajuce stranke, ili si jednostavno pala s marsa! Ove stipendije daju se samo deset godina unazad i ne daje ih doticni gradonacelnik iz svog dzepa kao ni grad. Bitno da ti kazes nesto za gradonacelnika, ma kako to "ovako" zvucalo!

    • Coka

      00:20 // 21. 2. 2013.

      Anđela, ne lupaj gluposti! Verovatno si imala partijski zadatak da ostaviš komentar, ali ipak prvo malo razmisli i uputi se u tekst pre nego što nešto napišeš. Filip Moris dodeljuje stipendije studentima još od 2005. godine i one nemaju baš nikakve veze sa gradonačelnikom! Od ove godine se zovu Konstantinove, a do sad su to bile čuvene PECD stipendije...

  • Marko

    18:55 // 26. 2. 2013.

    Sve je ovo lepo, jos kada bi zaista najbolji studenti bili nagradjeni. Mnogi studenti koji su po svim faktorima bili bolji ostali su bez ovog priznanja i do tih cinjenica se moze vrlo lako doci jednostavnim uvidom u konkursnu dokumentaciju.

  • student

    01:18 // 21. 2. 2013.

    Svaka čast svima nagrađenima, ceremonija je bila na nivou, a redakciju bih zamolio da ukoliko postoji mogucnost nabavi video snimak predstavljanja stipendista koji je bio projektovan na video bimu u svečanoj hali univerziteta. Bio bih zaista puno zahvalan na tome. Hvala unapred :)

  • nebojša

    08:34 // 21. 2. 2013.

    Nemam komentar na dodelu stipendija. Deca su ih sigurno zaslužila. Žao mi je samo što će se nakon nekog vremena, kada diplomiraju, grdno razočarati kada stanu u red za posao. Moj komentar se odnosi na sliku sa ove dodele objavljenu u današnjim Nariodnim novinama na strani 8. Pogledajte taj bezobrazluk. U prvom redu - gradonačelnik, rektor, dekani, nasmejani u pozama kao da su primili odlikovanje za dodeljene stipendije. A tamo negde iza njih, vredni studenti. Prosto neverovatno za totalnu bezosećajnost u ponašanju ljudi od kojih se očekuje da daju primer ostalima.

  • Huso

    23:18 // 26. 9. 2021.

    Bas tako Nebojsa. Umesto da stave studente ispred oni se postrojili kao da su oni dobili nagrade, ili kao da daju novac iz svojih dzepova. Jedna obicna farsa u truloj ,korumpiranoj, siromasnoj drzavi bez ikakve buducnosti , posebno za ovu mladu i pametnu decu. Sve ce biti drugacije kada uzmu diplome i shvate da od plata ne mogu da zive normalan zivot. Vecina ce otici u inostranstvo kao ja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: