Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:13, 20. 5. 2016.

| Društvo

Kontejneri prepuni, jer smećar ne može da priđe

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
kontejner
Kontejneri danima prepuni; foto: S. A.

Ekipe JKP „Mediana” iz Niša koje prazne podzemne kontejnere, proteklih dana, kako kažu, nisu u mogućnosti da redovno obavljaju ovaj posao i redovno prazne novopostavljene podzemne kontejnere u blizini pijace „Boško Buha” zbog nesavesnih vozača.

Kažu da vozači, i pored pisanog upozorenja JKP „Mediana” koje je postavljeno na sve tri zgrade u blizini, i dalje parkiraju svoja vozila pored kontejnera i time sprečavaju prilaz kamionu.

O ovom problemu su obaveštene Saobraćajna i Komunalna policija, ali ni one ne mogu da reaguju jer ne postoji znak o zabrani parkiranja - kažu u JKP “Mediana”.

Kako se kontejneri nalaze pored pijace, počele su da se gomilaju velike količine pijačnog otpada i širi se neprijatan miris, a u blizini se nalazi obdanište „Plavi čuperak“.

Građani su već počeli da negoduju.

Iza zgrada, ispred vrtića... Podzemni kontejneri prepuni danima, slika koja ostavlja bez komentara, niko da se svrati da reguliše - kaže jedna Nišlijka koja živi u ovom delu grada.

index Vozila blokirala prilaz kamionima; foto: JKP "Mediana"Da bi se izbeglo stvaranje deponija, u “Mediani” kažu da su dodatno angažovani radnici Javne higijene koji svakodnevno ručno sakupljaju otpad oko kontejnera.

JKP „Mediana” apeluje na građane da ne parkiraju svoja vozila u neposrednoj blizini kontejnera i time omoguće radnicima da ih redovno prazne.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Đorđević

    09:29 // 8. 7. 2021.

    Jel problem da se postavi znak zabranjeno parkiranje?

  • goran stamenković

    07:35 // 22. 5. 2016.

    Svuda u svetu(normalnom) se đubre iznosi noću, ili u ranim jutarnjim satima. Samo kod nas se nacrtaju u 9h ujutru i onda im sve smeta. Pa ovaj narod mora da živi bre, jeste li vi normalni. Tačno da ne treba kola ostavljati pored kontejnera, ali proverite da noću oko istih može fudbal da se igra. Ako mogu noću POSLE KIŠE da peru ulice, mogu i đubre da izbacuju.

  • Dr.Pravdić

    07:33 // 22. 5. 2016.

    Neka radi pauk u ovakvim slučajevima.Šta rade i komunalni policajci osim što jure babe koje prodaju cveće i jaja na trotoaru!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: