Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:54, 14. 11. 2017.

Kopajkošara i gostoljubiva priroda okoline Svrljiga [video]

Pećina Foto: Screenshot Kopajkošara JV

Migracije iz sela u grad, kažu stari, sve više odvode decu iz zabačenih krajeva u urbana naselja, ali legende, autentična mesta, uspomene i sećanja ne prestaju da žive.
Veličanstveni ambijent sela Kopajkošara nemi je svedok kako prirodnih tako i društvenih promena, a jedna pećina krije i priču o MIlutinu Veljkoviću koji je upravo u njoj oborio svetski rekord.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kostas Gasopulos

    08:42 // 15. 11. 2017.

    Ovo je destinacija za turističke menadžere iz Niša, da je povežu sa speleolozima iz gradova i zemalja koje su direktno povezane sa aerodromom u Nišu. Predlažem da se pokrene projekat "464. dan u pećini Samar" sa ciljem da se obori Milutinov rekord. To bi bio projekat novog reality show programa gde bi se pobednik proglasio posle provedenog 464. dana u pećini Samar. Time bi se svi razvili!!!.

  • Mihalis Emanuil

    08:48 // 15. 11. 2017.

    Kad je Vojska mogla onda da podrži Milutinov eksperiment danas bi mogla da u tom prostoru održava obuku za preživljavanje specijalnih jedinica. Kako se kreću koškanja velikih sila oko Humanitarnog centra u Nišu, pozovimo tri grupe specijalnih jedinica (srpske, ruske i američke) da se bore u preživljavanju po programu koji bi bio obaranje Milutinovog rekorda. Kada mogu u kosmosu mogu i u SAMARU!!!.

  • Zivce

    14:15 // 16. 11. 2017.

    Pravoslavna braco Grci, vasa pravoslavna braca Srbi su svim srcem uz vas kao vekovima unazad i zelimo vam da Atina koju su zadesile poplave izadje jos jaca kao i svi gradjani ne samo Atine vec i cele Grcke.

    • Kostas Gasopulos

      08:29 // 17. 11. 2017.

      Pravoslavni treba da se okupljaju, da se pomažu u neprilikama, ali i da se saboruje radi obilaska ovakvih lepota kao što je Milutinova pećina. Pozivam pravoslavne sa svih meridijana da posete Milutinovu pećinu, kao i Atinu odnosno svu Eladu, uz molitve Gospodu za one koji su postradali u ovim katastrofalnim poplavama. Okupljajmo se i molimo Gospodu, pravoslavna braćo i sestre, Srbi i Grci!!!!!.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: