Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 18. 3. 2021.

Korona se u Gadžinom Hanu smiruje, ali ne i rasprava oko toga ko je raširio virus

Gadzin Han opstina foto Nikola Mitic Situacija sa koronom se stišava, ali je i dalje na snazi vanredna situacija; foto: N.M.

Sa 28 zaraženih, koliko ih je bilo u ponedeljak u opštini Gadžin Han nakon proglašenja vanredne situacije, broj novoobolelih juče je pao na 8, pokazuju podaci Doma zdravlja. Među stanovništvom i nadležnima i dalje traje polemika - jesu li za pogoršanje epidemiološke situacije u opštini zaslužna okupljanja zbog zadušnica, kako nadležni izjavljuju za medije, ili pak akcija funkcionera SNS-a, koji su ženama delili ruže za 8.mart, a potom otišli u izolaciju zbog zaraze koronom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • zeljko

    14:53 // 18. 3. 2021.

    Kao da je bitno, od koga je krenula korona, gledajte da se zastitite, jacajte imunitet (nemacki cordyceps, vitamini), nosite masku i drzite distancu...

  • Uz ruzu i korona

    15:25 // 18. 3. 2021.

    A zašto JV ne pišu o skupovima naprednjaka u Nišu kad je bio 8. Mart? Ovi kod tvrđave napravili buvljak, a samo pedeseet metara dalje kod konja, njihovi saborci isto delili ruže.

    Pozdrav za druga Jerkana.

  • Kutinka

    17:32 // 18. 3. 2021.

    Predsednik je ruže delio mlađoj ženskoj populaciji, a broj zaraženih iz te starosne grupe je neznatan. Uostalom čovek je poštovao mere, nosio masku i nije imao nikakve simptome u to vreme.
    Zapravo vaš problem je to što ne možete da mu oprostite pobedu na izborima.

  • Dragana G. Han

    18:09 // 18. 3. 2021.

    Predsednik je pravi džentlmen i čovek širokog srca. Zašto se prvo dobro ne raspitate o njemu pa tada da pišete. Ne krivim vas novinare, ali ti koji pružaju vama informacije su uništili Zaplanje. Zaplanje nije imalo boljeg predsednika zadnjih 30 godina. Zašto ne pišete koliko pomaže sirotinju i koliko poklanja pažnju deci Zaplanja. Jednostavno dajte istinu.

    • Goran

      00:10 // 19. 3. 2021.

      Poštovana!kazete da predsednik zna sve, to nije tačno zašto lažete,laž ne pomaze predsedniku. Tako da ja živim i to 24 sata u Malom Vrtopu imamo dvoje dece ispod 6 god a treće je na putu. Dali bi mislite da je neko bar pozvao a kamo li došao. Dosta lazi više

    • Goran

      00:38 // 19. 3. 2021.

      Vaš komentar me vratio u vreme dok je čavka bio na vlast, podrške prepucavanja itd. Niste u pravu a naravno i da ne znate, ja se ne krijem da kazem istinu, imam dva sina mladja od 6 godina treći je na putu a četvrti sin ima 21 godinu. Dali bi mislite da nam je neko pomogao ili bar posetio. Nikad niko a vi time samo odmazete predsedniku, da vas je sramota. Marković Goran Mali Vrtop

    • Goran Marković

      01:07 // 19. 3. 2021.

      Zašto lazeš

  • Gligorije

    18:31 // 18. 3. 2021.

    Ovde se očito radi o kršenju epidemeioloških mera od strane poverenika SNS-a i direktora DZ takođe člana SNS-a. Da je neko drugi pokušao podelu ruža sa buljukom svojih saradnika u prostorijama DZ od vrata do vrata direktor bi to sprečio, pošto se ovde radilo o svojim partijskim kolegama on je se pridružio. To je više pitanje za zdravstvenu inspekciju da li u svemu ima i odgovornosti direktora DZ!

  • Ђиласов комшија

    07:12 // 19. 3. 2021.

    Ђилас је крив ...

  • Stojko

    09:08 // 19. 3. 2021.

    Lično, UKINOU BIH OPŠTINE. Sve ispod 15.000 stanovnika. Veliki balas za narod. Pa, selo Matevac ima više meštana, nego li opština G.Han. I?

    • Eliza Marković

      15:30 // 19. 3. 2021.

      Tad, molim Vas, uklonite i svi te ljudi koji ovde žive. I biće lepo - nema opštine, nema ljudi, samo šumica i OGROMNI Beograd.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: