Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 20. 5. 2021.

Kraj maja rok za završetak radova na Trgu u Nišu, hoće li do tada sve biti pod libelu

rekonstrukcija trga libela foto Uros Kostic Nišlije pitaju da li će do 31. maja Trg biti "pod libelu"; foto: U.K.

Nišlije komentarišu da je nemoguće ne uočiti padove i neravnine, naročito u delu oko nove fontane na Trgu kralja Milana koji bi po ugovoru i zvaničnim najavama trebalo da bude kompletno završen već za desetak dana. Rok je 31. maj, a Nišlije pitaju da li će do tada Trg biti "pod libelu".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • gari

    11:43 // 20. 5. 2021.

    Sve dok nišlije ne budu "pod libelu" i biraju ovu SNS&Co. BANDU,
    U OVOJ KASABI NEĆE NIŠTA BITI
    "pod libelu"!!!!!!!!

  • Bulevarka

    10:39 // 20. 5. 2021.

    Ovo je katastrofa, ovo na sve lici ali na moderan trg jednog modernog grada ne lici. Ne znam zasto je dopusteno da se fontana pusti u pogon kad nije sve uradjeno kako treba. Nesa guska za ovo treba ostavku da podnese. Radovi na kruznom toku kod delte stali, na parku se ne radi nista, studenicku iskopali kao blago da traze a gore niko nista ne radi.Pocinjete da budete katastrofa velika i bruka SVI!

    • Des - pot

      11:30 // 20. 5. 2021.

      Ne ostavku, treba krivičnu prijavu da popije i još neki pored njega.

    • Milan

      11:47 // 20. 5. 2021.

      Google sve pamti. Pred prosle izbore si botovala za njih. Sad ih pljujes. Sledece godine pred izbore opet ces da botujes za njih. Misljenje takvih ljudi ne zasluzuje da se cuje

    • Bulevarka

      12:28 // 20. 5. 2021.

      Milane nisi u pravu.Sve vreme sam kritikovala Bulatovica, ja podrzavam SNS ali na drzavnom nivou, tj njenog predsednika.Kad je nesto lose kritikujem kad je nesto dobro hvalim,ne pratis moj rad.Previse zalogaja su zagrizli a ne zavrsavaju nista. Sinergija ne postoji,timski rad po najmanje, svi misle da su najbitniji a gradjani ispastaju losim potezima i ponasanjem celnika,svih.pozic

    • Čudesni dribling

      17:08 // 20. 5. 2021.

      Bulevarke,
      Kkvo podržavaš kod precEdnika, kOkretno? Bahatost, lažljivost, nekulturu, nekompetentnost, nesposobnost, veze sa mafijom, urušavanje institucija, nepoštovanje zakona i ustava... Šta?

  • Čudesni dribling

    10:29 // 20. 5. 2021.

    Ja sam siguran da će sve bidne pod libelu, ko što su onI pod libelu!

    • Bulevarka

      11:07 // 20. 5. 2021.

      Kakva libela, niko vise nije pod libelu. Cak su i konce pogubili.Pocinje sramota da bude biti nislija.Gledas Novi Sad, Beograd singerice samo rade, projekti perfektni, ulice se sredjuju na vreme i kako treba.A ovde ni dve kocke u ravni ne umeju da postave,sa svime se kasni ali za medjusobno saplitanje se itekako ima vremena. SNS puca od Nisa izgleda ako se nesto ne popravi pod hitno.Rasulo potpuno

    • Des - pot

      11:21 // 20. 5. 2021.

      A i da ne bude sve pod libelu, bar su ploče u vinklu, a kakvi su izvođači i ovo je mnogo.Sramota za izvođača,za nadzor,a posebno za rukovodstvo grada.

    • Des - pot

      12:02 // 20. 5. 2021.

      Ne mora drugi primer,evo sticajem okolnosti,svedok sam pristupa projektima sređivanja ulica u Negotinu.Kvalitet se postuže uz redovnu stručnu kontrolu

  • vox

    11:11 // 20. 5. 2021.

    To je zato sto ni jedno krecenje ili nabavka toalet papira ne moze u Srbiji da prodje bez provizije,a kamo li ovakvi unosni poslovi.

  • Ivam

    11:34 // 20. 5. 2021.

    Pa kad tri "radnika" rade tu vec mesec dana sigurno, neznaju lopatu u ruke da drze a prave trg koji je placen ko zna koliko inace. Sta se drugo moze ocekivati. Bravo za Sotirovski

  • zomber

    12:01 // 20. 5. 2021.

    Zato sto ga grade nestručni radnici(balavci), nema stručnog nadzora.Igraju se deca a pare iz budžeta se tale po kafanama.

  • Ivan Pejić

    10:51 // 20. 5. 2021.

    Žalosno!

  • Cica

    10:12 // 20. 5. 2021.

    Bulatovicu prodje mandat i nezavrsi trg .

    • Mile voli disco

      12:25 // 20. 5. 2021.

      A most? To je zaboravljeno izgleda. A kad dođu izbori i SNS pobedi sa 73%glasova izašlih birača, možemo i dalje da pišemo komentare.

  • dux

    12:01 // 20. 5. 2021.

    Trg je lep, ali...da li ste normalni šta ste uradili oko fontane, izgleda kao talasasto more...

    • Ахм

      13:34 // 20. 5. 2021.

      Где је трг леп?У ком делу и шта Вам се конкретно свиђа?

  • Stojko

    14:46 // 20. 5. 2021.

    Ko je autor Trga? Ili, grupa autora. Ko je izabrao, baš ovakvo rešenje. Čini se da je Trg OPUSTOŠEN, da NEMA DUŠU. Kvalitet radova!? Da li postoji Nadzorni organ!?

    • Des - pot

      16:03 // 20. 5. 2021.

      Postoji nadzorni organ,više njih, iz institucije Direkcija za izgradnju grada.Samo su nemoćni pred političkim moćnicima, što ih naravno ne opravdava.

  • Naissus

    18:53 // 20. 5. 2021.

    Drage moje Nislije, da bi Trg bio "pod libelu", najpre bi trebalo da oni koji ga rade budu "pod libelu".

    Drugim recima, kuku nam ga i lele

    • Des - pot

      20:38 // 20. 5. 2021.

      A oni, koji su naručili i plaćaju takve majstore treba da budu u visak.

  • Pera

    13:53 // 20. 5. 2021.

    Bulevar ne dovršen kod Delte, o kvalitetu radova samo slepac ne može da komentariše, park počet da se pravi i stalo se sa radovima, most kod tvrđave ispeskaren i uzete sile pare za to, dok se on zaštiti ponovo će da zarđa i mora ponovo peskarenje. Jel će neko iz gradske vlasti Niša da ide u zatvor zbog ovih propusta? Ili bar optužnica da se podigne protiv nekog odgovornog lica?.

    • Torpedo

      22:30 // 20. 5. 2021.

      Besramnici jedni i lopine, sramota je kako ste ostavili potez od Delte ka pekari Brankovic, sa obe strane ulice !! Blato, rupe,pesak, haos nema invalid i majka sa decijim kolicima,gde da predje ulicu ! Nije ni cudo,

  • Ахм

    13:39 // 20. 5. 2021.

    Трг-поплочана и избетонирана површина.У једном делу забагрела фонтана,у другом кичерај са шареним светлима.У средини патрљак од травњака и гротескно мали споменик у односу на површину трга.А,онда,ту су и свемирске бандере које благе везе бемају са околном архитектуром,неизнивелисане плочице,још чекамо застакљени мост да неукус и малограђанштина креатора овог скупоплаћеног циркуса буде комплетан.

    • Razbibriga

      22:25 // 20. 5. 2021.

      Kad ti ,kao poslusnici- gradonacelnici, sns mocnici narede ,da moras da kupis sve ono sto ti dostave, inace, litnuse kraci, na stil i estetiku se ne obraca paznja ! U, konacnom, sta te briga, oni koji su estete, su ogromna manjina u Nisu, prozivace neko vreme, pa ce dici ruke !

  • branislav

    21:34 // 20. 5. 2021.

    Dali iz Grada niša sme neko da pita ko je vlasnik firme iz Lazarevca?
    Ko daje reket i kome?????
    Novinarka u pokušaju je tu nemoćna...nesme da pisne.

  • tony

    12:34 // 20. 5. 2021.

    ...ceo trg je katastrofalno loše uradjen, pogotovo deo oko fontane, umesto da se uradi nivelacija terena oni su samo naredjali ploče, negde ima ispupčenja, negde udubljenja, ploče nisu u ravni, neke se već klimaju, ma katastrofa koliko je sve fušerski odradjeno, a naplaćeno je ako se ne varam 2,5 miliona eura, a sada je možda cena i veća, neko je pominjao da će biti 4 miliona eura

  • pop

    13:15 // 20. 5. 2021.

    Ovaj deo od mosta i oko fontane kao da su ga deca od 10 god pravila ovo je sramno i ne sme da ostane ovako!!! Preveliki je nagib trebalo je ovaj deo podici pa lepo iznivelisati.Cekamo trg vec 2 godine uradite ga kako valja ili nemojte uopste da pokusavate!!! Nadam se da ce ovo da se resi makar sa drugim investitorom bolje i tako nego da ostane ruglo

  • Nesko

    13:07 // 20. 5. 2021.

    Bulate izneverio si sebe,svoje SNS a najvise si obmanuo Nislije.Zalosno sta si radio 4 god.

  • Mihajlo

    13:00 // 20. 5. 2021.

    I drumovi su visi na sredini. Mora voda oticati od fontane inace bi se Trg Kralja Milana zvao Zetksa ulica.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: