Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 19. 9. 2022.

| Društvo

"Krater" u Dimitrija Tucovića oštetio automobile, rupa zatrpana grebanim asfaltom [video]

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
metro rupa2
Rupa popunjena i obeležena, ali kasno; foto: T. T.

Oštećene felne i pocepane gume na nekoliko automobila, posledica su velike udarne rupe u Nišu koja nije bila obeležena tako da vozači mogu na vreme da je uoče. Rupa u ulici Dimitrija Tucovića je sada popunjena, ali grebanim asfaltom koji je već počeo da se raznosi po kolovozu.

U toku jučerašnjeg dana nekoliko vozača oštetilo je svoje automobile na neobeleženoj rupi ispred niškog Metroa, a jedan od nezadovoljnih vozača zabeležio je video-snimkom delić atmosfere ka izlazu iz Niša prema naselju "9. maj". pocepana guma Neplanirani troškovi za vozače; foto: čitalac

Nekoliko automobila u maloj koloni zaustavilo se odmah posle rupe, zbog pocepanih guma, a umesto upozorenja od strane nadležnih, vozači su jedni druge upozoravali putem društvenih mreža i pitaju ko će platiti štetu.

Da li će nekad neko da preuzme odgovornost, ispred je punto i još jedan auto kojima su pocepane gume i iskrivljene felne i posle kružnog toka je još jedna žena kojoj su obe felne iskrivljene i gume pocepane - rekao je građanin na snimku.

Danas, kako se može videti na terenu, rupa je obeležena i zatrpana, ali ne asfaltom već onim grebanim koji je već počeo da propada i da se raznosi po kolovozu. Za razliku od rupe na kolovozu, deo koji je na trotoaru nije saniran kao i još jedna rupa ispred znaka. metro rupa23 Grebani asfalt već propada; foto: T. T.

Zbog čega neobeležena rupa nije odmah zakrpljena i kada će adekvatno biti sanirana iz Direkcije za izgradnju grada Niša, nisu odgovorili do objavljivanja ovog teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Steva n

    11:03 // 21. 9. 2022.

    Mogu da je zatrpaju konjskom balegom koju mogu da pokupe u bilo kojoj ulici!

  • Mirko

    21:50 // 20. 9. 2022.

    Tako meni pre 2 godine pukla guma prema Merdaru,,, krater,, javasluk, zvao Sam policiju u Kursumliji, oni me piytaju "jel neko povreden ili poginuo? “.... Ako nije, što da DOLAZIMO.... Tek kada sam rekao da cu da zovem kolege u Bgd I unutrasnju kontrolu, oni su dosli,,,, Ali posle 2,5 Sata Slikali,zapisnik Nila, ništa ne piše u njemu šta se desilo, loze me da idem u Kursuliju za 7dana po original.

  • Stojanovic

    07:11 // 20. 9. 2022.

    Ovo nije normalno sta se dogadja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: