Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 30. 1. 2019.

| Društvo

Krateri na leskovačkim ulicama opasnost za vozače

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
udarne rupe leskovac
Od udara otpadaju ratkapne, foto: B. A.

“Od manjih ulegnuća do kratera od kojih otpadaju ratkapne” tako stanje na leskovačkim ulicama opisuju građani. Sneg se polako topi, a iza njega ostaju udarne rupe koje Leskovčani obilaze kako ne bi oštetili automobile.

Velika rupa u asfaltu nalazi se u Ulici Južnomoravskih brigada, u blizini raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, a čitalac koji se javio redakciji Južnih vesti kaže da stanje nije sjajno ni u ostalim delovima grada. udarne rupe leskovac Dubinu rupe "krije" voda, foto: B. A.

Skoro pola točka mi je upalo u rupu jer je nisam video od vode koja se skupila. Dobro je pa nisam oštetio automobil, ali je mom prijatelju od udara otpala ratkapna i iskrivila mu se felna. Situacija na ulicama je, blago rečeno, katastrofa - kaže Leskovčanin Lazar S.

Rupa ima i na trotoarima, ali su ljudi, kako kaže ovaj Leskovčanin, navikli da ih preskaču.

Sa druge strane nadležni tvrde da stanje nije tako loše i da se rupe stalno popunjavaju. Kako kaže prvi čovek grada Goran Cvetanović, so i rizla koja se baca kada ima snega “nagriza” asfalt zbog čega se “otvaraju” rupe. Deo se sanira sada - ručno, kaže, ali će krpljenje udarnih rupa početi kao i svake godine, na proleće. udarne rupe leskovac Rupe i na trotoarima, foto: B. A.

So koja se baca nagriza asfalt i uništava, a pošto su neke ulice kod nas stare nekoliko decenija, normalno da se stvaraju pukotine. Trenutno se popuni šupljina, kako ne bi dolazilo do lomljenja automobila i cepanja guma, a u proleće će krenuti pravo održavanje - kaže Cvetanović.

Iako se građani žale na brojne udarne rupe i na loše očišćene ulice i puteve, Cvetanović kaže da stanje “nikad nije bilo bolje”.

Podsetimo, iako se udarne rupe stalno “krpe” one su svakodnevni problem građana Leskovca, na koji se žale kako pešaci, tako i vozači.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    16:42 // 30. 1. 2019.

    Braco Leskovcani ne brinite,kod nas je jos i gore!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: