Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 27. 10. 2022.

Krdo konja na niškim ulicama - građani uživaju u prizorima, ali strahuju za bezbednost životinja

ledena stena konji 2 Svakodnevni prizori na Ledenoj steni; foto: JV/T. T.

Nesvakidašnji prizori krda konja u urbanim sredinama retko se sreću, a Nišlijama je to skoro pa svakodnevica. Ne žale se zbog samih životinja, već kažu da su zabrinuti za njihovu bezbednost, s obzirom na to da često prelaze preko bulevara, raskrsnica i kružnih tokova, ugrožavajući tako i saobraćaj, posebno oko naselja Ledena stena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • 33333

    17:19 // 27. 10. 2022.

    Jesmo divlji ali zapad još nismo!

  • Alex

    17:23 // 27. 10. 2022.

    Isto ovako i po Indijii zabitima Azije i Afrike.

  • Jasar

    19:12 // 27. 10. 2022.

    Ce uživaju kad neko kolima ih pokupi ne dao bog nastrada konj nije kanarinac ne dao bog da se desi samo nesto lose zakazali smo nacistoooo

  • Gaga

    19:52 // 27. 10. 2022.

    U nasem gradu je cuvanje zivotinja,konja pogotovo I kretanja zaprega zabranjeno preko pola veka!Ko hoce da preze konje nek'ide u selo!Tacka!

    • Steva n

      14:12 // 28. 10. 2022.

      Podržavam.

  • Pera

    20:34 // 27. 10. 2022.

    Svi znamo ko drži i gde drži te konje. Zašto komunalna milicija i PU Niš neće da preduzimaju službene radnje i reše problem i konja i konjskih zaprega koje šetaju po Nišu? Zakon je isti za sve građane, nema nikakvih ustupaka za nikoga. Ovo se rešava za 5 dana ako se hoće!

    • Mikac

      08:33 // 29. 10. 2022.

      Kao što sam pisao mnogo puta, mi smo u svojij državi ugnjetavani, dok gospoda manjina ima veća prava od nas. Istražite novinari ko i zašto štiti zaprege i njihove "vozače"a meni ispred zgarde snima oko sokolovo i šalje mi kazne,a realno nikom ne smeta moj parkiran automobil. Niš i Srbija Evropa, ma važi, sa ovima smo bliži Indiji,krava sveta životinja,ovde konj.A AV priča o letećim automobilima,

  • Billy The Kid

    07:48 // 28. 10. 2022.

    Ljudi presli na ekoloski zdraviji prevoz.

  • coa

    11:17 // 28. 10. 2022.

    Da be , svi gradjani pa nema gde...U skoro svim gradovima sveta, aj' da racunamo samo one razvijenije ekonomski, postoje ovakve situacije gde se uspori saobracaj i polako,oprezno vozi dok zivotinje ne predju ili se udalje od ulice.I niko nista ne kaze ,cak i uzivaju u prizoru. Dok se kod nas konj, krava, ovca i sve domace zivotinje smatraju uljezima i vracanje za mnoge u prvu dimenziju odakle su d

    • Deki

      16:56 // 28. 10. 2022.

      Ti sigurno živiš u zgradi na nekom višem spratu i ne zatičeš ispred ulaza aromatične gomilice konjskog izmeta koje niko ne čisti, nego se točkovima automobila razmazuje po ulici. Živa zaraza.

  • Durlanac u penziji

    12:25 // 28. 10. 2022.

    Only fools and horses...

  • Steva n

    06:07 // 29. 10. 2022.

    Ceo Niš je ukakan i smrdi, ali policija ne radi svoj pos'o. Pored komunalne policije u Katićevoj ul. čovek šeta kuče veličine medveda bez uzice a oni su previše zauzeti cigaretama .

  • NikolaC

    10:53 // 29. 10. 2022.

    Dođite u Medoševac
    Da vidite ko se živu i ostavlja razne fekalije noću u dečiji park.
    Park za decu je postao park za konje. I opština i vlast znaju sve, ali to je nacionalno pitanje i vrlo nezgodno za rešavanje.

    Mene mogu da prate i snimaju na svakom koraku. Ali njih NE DIRAJ.

  • Solomon

    14:35 // 29. 10. 2022.

    Nisam rasista niti nacionalista ali brate ovi naši domaći iz indije preterase sa konjima i konjskim zapregama. Nigde u Srbiji a i u svetu nema ovo što ima kod nas u Nišu. Interesuje me zbog čega i po čijem naredjenju se ovo toleriše. Neznam da li postoji neko od odgovornih uovom gradu koji će ovo da jednom reši. Bruka i sramota za grad i gradjane niša.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: