Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:18, 23. 6. 2023.

| Društvo

"Kreni - Promeni" poziva Vranjance da u subotu pre protesta kažu šta ih "žulja" u gradu

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
vranje centar
Od 16 do 18 sati kod "OTP" banke; foto: M. D.

U subotu, pre prvog protesta protiv nasilja u Vranju, građani će na šetalištu od 16 do 18 sati na tabli moći da upišu svoje predloge i sugestije šta su problemi u gradu i koliko su zadovoljni postojećim rešenjima, a oni će biti predati gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću. Iza akcije “Šta žulja Vranje?” stoji lokalni tim "Kreni - Promeni".

Kako navode iz tima “Kreni - Promeni”, osim nacionalnih tema - promovisanje kulture i ograničavanje rijaliti programa i očuvanje životne sredine, od važnosti im je i pokretanje akcija na nivou lokalne zajednice.

Cilj akcije je da svako može da pribeleži ono što čini glavni problem grada, koliko je zadovoljan postojećim rešenjima problema ili da ispiše svoj predlog i sugestiju. Kako bi se izgradila i stvorila zdravija lokalna zajednica, potrebno je rešavati probleme stvarajući konkretne pozitivne promene. Na raspolaganju će vam biti tabla spremna da njoj ispišete svoje predloge i sugestije - navode iz Kreni - Promeni.

Oni pozivaju Vranjance da izađu na predstojeći protest i dodaju da ga podržavaju iako ne učestvuju u njegovoj organizaciji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: