Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:28, 24. 8. 2021.

Krizni štab: Od 1. septembra deca zajedno, časovi 45 minuta

škola Nastava u klupama i časovi od 45 minuta; foto: Dom zdravlja Niš

Časovi od 1. septembra neće biti skraćeni i deca će biti zajedno u klupama, saopštio je ministar prosvete Branko Ružić, nakon sednice Kriznog štaba. Ipak, kako je objasnio, u opticaju će biti tri modela, od kojih neki podrazumevaju i onlajn nastavu, a lokalne samouprave će ih primenjivati u odnosu na broj zaraženih. Nova školska godina je jedina tema današnje sednice Štaba.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Soklen

    19:50 // 24. 8. 2021.

    Ovo je strasno ko pise ove modele. Da stave masku dog razgovaraju ili odgovaraju. Na odmoru ce svi biti bez maske i pricace međusobno, niko nece da nosi masku. Pustite bre decu da imaju normalno detinjstvo, da idu normalno u skolu, ne pravite vise politicki glupe poene. Kakve maske, zamislite par sati da deca nose maske u skolama kada rastu i razvijaju pluća i telo. Moje dete nece nositi masku.

    • Slobodan

      01:58 // 25. 8. 2021.

      Ovakvi stavovi neodgovornih i neukih pojedinaca omogućiće da se virus u blagom obliku munjevito raširi među školarcima koji će taj virus gotovo neprimetno doneti kući svojim roditeljima, bakama i dekama od kojih će mnogi nažalost dobiti teške oblike ove smrtonosne bolesti i zaglaviti u bolnici ili sa kranjim smrtnim ishodom ili sa nesagledivim trajnim posledicama po život i njihovo zdravlje.

    • Ika

      11:49 // 25. 8. 2021.

      Slobodane..... Onda online zar stvarno misliš da je zdravo 6 časa nositi masku, naročito za decu u razvoju..... Nigde mozga

  • nisliski mohikanac

    23:34 // 24. 8. 2021.

    Od pocetka korone sam bio da deca idu redovno u skolu,ali ovog puta nisam vise siguran. To ce biti masovno zarazavanje a zdravstvo nam u čabru.

  • Goca

    21:34 // 24. 8. 2021.

    Lepo ih treniraju, kao pacove u laboratorijskim kavezima, a prema vecini komentara, nas odrasle su vec istrenirali kao poslusne dzukce.

  • Srecko Sojic

    08:25 // 25. 8. 2021.

    Jel to odluci KLIZNI stab ili nazadnjacka lopina
    kake be maske zasto vakcinisani idalje nose maske ako su zasticeni dali to moze da objasni DrKON posle koje doze cese ovi stosu naseli na vakcine da skinu masku
    (jel mozda posle 10 ako budu zivi)

  • ???

    06:44 // 25. 8. 2021.

    Kako ce dete odgovarati sa maskom, kako ce ona deca koja nose naocare kad se stakla magle? Vrli predsednik nikada ne nosi masku. Daje primer ostalima.

  • Sima

    10:32 // 25. 8. 2021.

    SLOBODANE s tobom nesto nije u redu!Otvori oci malo, letovanja koncerti manifestacije dogadjaji susreti a korone nigde a deca treba na online u skolu?

  • Milos Obilc

    20:37 // 24. 8. 2021.

    Najvažnije je da je gradska vlast Grada Niša, obavila prskanje protiv komaraca 23 i 24 avgusta. Sve je u redu, sve je i redu….

  • Ivan

    20:56 // 24. 8. 2021.

    Oće li se po svadbama,roštiljijadi i ostalim skupovima nositi maske?

    • Otpor

      22:31 // 24. 8. 2021.

      Juce nisu ni testirali,morala srpska majka da ima sto vise posetitelja.Maske ni na vidiku.A vi trujte vasu decu,njihova se baskare u vilama.

  • PeraKojot

    09:45 // 25. 8. 2021.

    Ко и даље не види шта злотвори раде....стварно има проблем

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: