Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 14. 5. 2021.

Krizni štab predložio ublažene mere za frizere i stručne skupove, proslave od 21. juna ako se ispune uslovi

frizer frizerski salon Predložene ublažene mere za frizere; ilustracija; foto: Flickr/adorn hairdressers

Na današnjoj sednici članovi Republičkog kriznog štaba predložili su ublažene mere za frizere, kao i za organizatore stručnih skupova, te će nam tim događajima moći da bude, uz poštovanje epidemioloških mera, do 100 ljudi, rekao je nakon sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Dodao je i da će, ukoliko bude do 50 odsto vakcinisanih građana i ako se ne poveća broj novozaraženih, posle 21. juna biti dozvoljena i kolektivna okupljanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Čudesni dribling

    18:05 // 14. 5. 2021.

    Lelke, lelke...
    Već od jun ć idemo na svadbe i da urlamo sas sisate pevaljke, toj nam trebe! Pa će krenemo i sas nameštene utakmice, da se deremo i budemo najači. Posle će si stigne i kanpanja za izbori, će se masovno okupljamo da GA podržimo a on sam da cveta, da ne posustane pa da radi 38 sata dnevno. Onda nam ras neće bidne -2 posto nego će se utepamo sas -1.5. Kuj toj preživi će prOpoveda!

  • Zlobnik

    18:06 // 14. 5. 2021.

    Na sutrašnji dan ima da idem da uradim trajnu hladnu a posle idem na stručni skup :"Kako da se kurtališemo od svi nji' !

    • Čudesni dribling

      13:11 // 15. 5. 2021.

      -"Jel' trajnu?"
      -"Jes', što trajniju!"

  • BATA

    22:42 // 14. 5. 2021.

    Koliko su vikali za prvomajske i uskrsnje okupljanje.A sada priznaju da nije bilo nicega.Ne smeju da puste skupove da se ne bi brukali,nece biti zarazenih.Ovo popustanje sa kvadratima je i dalje ista z.....Maske moraju da ostanu,to je cilj.Mere ce se navodno popustati ali i ako se vakcinises moras masku,to je oznaka porobljavanja,moras zadrzati.Oni se narodu rugaju.Distancu ne mogu kontrolisati.

  • BATA

    23:16 // 14. 5. 2021.

    Secate se da je u pocetku bilo 2m,pa 4 kv pa 9kv.Sada vidimo kako se smanjuje i ukidaju vanredne mere.Cirkus Korona,secate se cirkusa pod tim imenom,samo nije imao broj a dugo je postojao, je u pocetku bio dobar,posecen,dok nije poceo da prikazuje isti program a i dok ljudima nije dosadio cirkus kao vid zabave.I ovaj moderni cirkus Korona dobio je broj 19 ali postaje istrosen,ljudima dosadio.

  • Ovce za sisanje

    09:08 // 15. 5. 2021.

    Koje su to diskriminacije?Ima li dr u kriznom stabu?Pa dozvolili ste Stomatolozima da rade, direktno glavu u usta guraju pacijentu.Vi frizere osporava

  • gospoDŽa epidemiolog iz Niš

    12:17 // 15. 5. 2021.

    Najnovije dozvoljene mere u Nišu - vožnja u gradskim autobusima kao sardine u konzervi! Dozvoljeno kijanje, kašljanje, podrigivanje, može i bez maske. Jača kolektivni imunitet.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: