Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 11. 6. 2020.

| Društvo

Kružni tok ulepšan samo za Vučića, sa njegovim odlaskom otišlo i zelenilo

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Kruzni tok pre i posle Vucica; foto: N1-JV
Kružni tok pre i posle Vučića; foto: N1/JV

Ulepšan i ozelenjen dan pred dolazak predsednika Aleksandra Vučića na otvaranje Naučno-tehnološkog parka u Nišu, kružni tok na raskrsnici Aleksandra Medvedeva i Bulevara Nikole Tesle već sutradan je iskopan i bez ukrasnih biljaka, a danas i u blatu.

Novi kružni tok kod Naučno-tehnološkog parka dan pred dolazak Vučića u Niš radnici JKP Mediana su ulepšali. Kako se vidi na fotografijama koje je objavio i direktor Dragoslav Pavlović - 8. juna su radnici ukopali u zemlju zelenilo u saksijama i oplemenili ga ukrasnim biljem.

Ali to izgleda nije bilo za građane Niša, već za predsednika Aleksandra Vučića koji je sutradan došao da otvori Naučno-tehnološki park. Kruzni tok pre; foto: N1 Kružni tok pred dolazak Vučića na otvaranje; foto: N1

Vučić je istog dana otišao, a sa njim i zelenilo sa kružnog toka. Tome su posvedočili i čitaoci koji su se javljali Južnim vestima.

Jutros je uklonjeno svo zelenilo, jelkice i ukrasne biljke sa kružnog toka kod novootvorenog NT parka. Juče je kružni tok izgledao uređeno, danas je potpuno opustošen!

Juče je umesto ove zemlje bilo posađeno 10 različitih vrsta cveća i tuja, danas je sve povađeno i stoji u ovim džakovima. To je naša država, kad predsednik dolazi mora da bude lepo, a kad ode ili izriljaju zemlju ili posade nešto mnogo jeftinije, a građani oba plaćaju.

Kruzni tok posle 5; foto: JV-J. A Ozelenjen je bio svega dva dana, a već danas je iskopan i blatnjav. Zašto - još nema objašnjenja. Novinari su to pitali JKP Mediana i očekuju odgovore.

Na društvenim mrežama brojne su negativne reakcije Nišlija i sarkastične poruke - da zelenilo služi za slikanja, a onda se spakuje i nosi na neko sledeće otvaranje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • neka logika nesto

    14:54 // 12. 6. 2020.

    Nisam bot, al mislim da planiraju nesto drugo stabilnije da zasade tu i da je ovo i bilo samo privremeno namerno

    • Pera

      16:14 // 12. 6. 2020.

      Kakva crna logika. Ovde su i logika i zdrava pamet rekli laku noć

    • Ne valja ti logika

      19:01 // 12. 6. 2020.

      Uredjenje kruznog toka je sastavni deo projekta. Ako je u sklopu projekta izvodjenje ljudi da zasade biljke, pa opet da ih vade, pa opet da ih sade, onda su autori nesposobni. Siguran sam da je istina da je nekom od pomenutih palo na pamet da bi mogli da ustede koji dinar kupujuci samo jednu garnituru zelenila za dve lokacije, ili tri, cetri... Imamo nesposobne ljude u celom drzavnom aparatu.

    • a ja mislim

      23:05 // 12. 6. 2020.

      glasaj za njega ako ti dobar

  • Mimi Djordjevic

    12:04 // 12. 6. 2020.

    Mozda ce i zgrada Naucno Tehnoloskog Parka da bude uklonjena

  • AntiPA

    11:29 // 12. 6. 2020.

    Pazite se! Ako vam okrece zgradu pre sledeceg dolaska Vucica u Nis, mozda vam odnesu ceo zid posle.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: