Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:59, 2. 5. 2019.

Kuršumličani traže rekonstrukciju puta zbog dve saobraćajke zaredom

kuršumlija Ministarki daju rok od 5 dana; ilustracija; foto: Lj. M.

Nakon što su se u prethodna dva dana dogodile dve teške saobraćajke, jedna i sa tragičnim ishodom u kojoj je poginulo petoro ljudi, a više njih teže i lakše povređeno, sve opozicione stranke, udruženja, privatnici i deo građana potpisali su peticiju u kojoj traže hitnu sanaciju i rekonstrukciju dela državnog puta Prokuplje - Kuršumlija, od sela Barlovo do Kuršumlije koji je dug oko 12 km.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ivan

    19:15 // 2. 5. 2019.

    Svi putevi u Toplici su u očajnom stanju,Merošina -Prokuplje,takodje!
    Treba blokirati sve puteve u Toplici pa ovi "stranci",koji pituju na Kosovo neka lete,onim istim letećim automobilima koje će da im da naš predsednik!!!!

  • Toplicanin

    19:32 // 2. 5. 2019.

    Taj deo puta od Merosine do Prokuplja pa od Barlova dalje prema Merdaru u veoma losem stanju. Drzavu nije bas briga za ovaj kraj. Nikako nije dobro i za grad Nis da sira okolina a pogotovu prema Kosmetu ostane pusta. Sto pre nesto uraditi a ne narod da se laze zbog autoputa.

  • mb

    22:41 // 2. 5. 2019.

    Put: Niš-Merošina-Prokuplje-Kuršumlija je već decenijama najlošiji u Srbiji. Udarne rupe i zakrpa do zakrpe. Da li je nekog uopšte briga o ovom putu?

  • Alex

    01:15 // 3. 5. 2019.

    Merosina-Prokuplje isto u katastrofalnom stanju. Blace-Beloljin isto. Ulica 9 oktobra u Prokuplju koja je isto magistralni put u nadleznosti republike se raspada. Molim novinare Juznih vesti da se pozabave ovom temom posto nadlezne ocigledno bas briga. Ako se medijski ne pokrene ova prica, od rekonstrukcije ovih putve nema nista.

  • Marjan Jovanovic

    06:05 // 3. 5. 2019.

    Da, taj je put ocajan! Vozio sam tim putem SVAKI dan cetiri godine u periodu kad je rekonstruisana bas ta sporna deonica i problemi su nastali NAKON rekonstrukcije jer su krivina uradjene sa KONTRA NAGIBOM!?
    A vozaci znaju kako se zavrsava kad u krivini izgubis kontrolu nad vozilom... Ili u jarku ili u ceonom sudaru sa vozilom iz suprotnog pravca! Sta se bese desilo neiskusnom vozacu autobusa?

  • Boris Takov

    11:43 // 3. 5. 2019.

    Pomenutu deonicu su najvise unistili kamioni koji prevoza pesak na Kosovo. Od prosle godine se vise ne vrsi kontrola osovinskog opterecenja kamiona. Navodno vage koje se koriste svuda u Evropi nisu merodavne. Ocigledno je kome to ide u prilog, a ispastaju obicni gradjani.
    Pored ovog puta u katastrofalnom stanju je i put Beloljin-Blace.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: