Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 9. 9. 2016.

LAF i stanari: Direktor “Pčelice” da ode sa funkcije

laf LAF traži reakciju nadležnih; foto: JV arhiva

Razmeštanje vaspitačica, negativan izveštaj DRI o poslovanju “Pčelice”, optužbe za mobing i diskriminaciju samo su neki od razloga zbog kojih, prema mišljenju Lokalnog antikorupcijkog foruma i Udruženja stanara, direktor niške “Pčelice” Zoran Jonić ne treba da bude više na toj funkciji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • me myself and I

    14:09 // 9. 9. 2016.

    Odlazi cirkus iz našeg lepog grada...

  • Darko

    16:30 // 9. 9. 2016.

    Ovaj zahtev je pokazatelj koliko gradska vlast radi u interesu građana. Mislim da će da pokažu da ih nije briga za interes svih nas, već će da, rukovodeći se očuvanjem postojećih struktura na vlasti, ignorisati ovaj zahtev. Toliko smo mi daleko od političke i svake druge odgovornosti za rad u javnim preduzećima.

    • Мики фаца

      17:42 // 9. 9. 2016.

      Доказ,да под хитно Бојзи седне у фотељу и прекине се са овим глупостима.Код Бојзија нема хоћу-нећу,мора се радити ако треба и две смене али радник мора на крају примити плату коју заради.Читам разне предлоге и не видим бољег од Бојзија,какав Аврамовић,неко се зеза са именом Драгана Ђорђевића који незна више шта да започне да ради јер увек пукне ко дечји балон.Са г.Гуском би тек био промашај,мада не би он напустио садашње радно место у Дирекцији по цени живота,јер има добру плату,ништа и никоме не полаже рачуне,ради кад хоће,нигде нема његовог потписа,увек има спонзоре за кафану и што би рекли наши Нишлије "куј ти га дава бате" !!!!

  • Lahor

    16:35 // 9. 9. 2016.

    Tako je,luda kuca

  • CVETKO prvi

    17:38 // 9. 9. 2016.

    "Može i 2.000.000 da izadje na ulicu , ja ne napustam moju kancelariju! Dok ne izaberu nekog drugog , na sledećim izborima"!
    Reče av , av...
    Da vidimo šta će biti i čiji je jonić tzv. pedagog tzv. dif-ovac ?
    Najgore je to što se ovde radi i o moralnom činu... a morala ...i nema !

  • AV

    17:57 // 9. 9. 2016.

    Ne dam Jonića!!!

  • hit

    18:23 // 9. 9. 2016.

    taj tzv.menadzer jos radi u "Pcelici".i dalje prima platu.Juzne vesti treba da istraze gde se dede deo plate zaposlenima koji redovno kasni.Verovatno je pojela maca ili kuca???

  • oblak

    19:02 // 9. 9. 2016.

    Ko ima pravo da smeni direktora ustanove, kao sto je to Pcelica, neka to uradi po zakonu,ako je to u interesu korisnika ustanove.Ovako mi se uopste ne dopada da se orkestriranom kampanjom napada jedna licnost i stvara gotovo atmosfera linca.To me podseca na neka, bar sam se ja tako nadao, prosla vremena jednoumlja.Srbi su pogodni za manipulaciju jer su spremni da bez kritickog razmisljanja podrzav

    • Stanko Jovic

      23:59 // 9. 9. 2016.

      Ne mogu da poverujem da neki maras nezna ko je Bojzi,i nezna ko je Guska.Verovatno je iz okolnih sela,ili je prizetko u nasem gradu.Apel NTV da napravi reportazu o Bojziju i Guski da ih ovi dosljaci upoznaju.Ne poznavati ovu GOSPODU je stvarno bezveze.Najomiljeniji likovi vecine nislija i nadamo se da nam Bojzi postane gradonacelnik da uzivamo malo u zivotu.

  • Pero Perić

    19:06 // 9. 9. 2016.

    Gospodin Jonic priča o moralu? Da li je ovo stvarna vest ili Domanovićeva priča?

  • Sabaha

    19:46 // 9. 9. 2016.

    Naprednjaci Bogu hvala imaju kandidate za direktora Pcelice: Nesa Guska, Bata drvar, Miki hiljadarka, Bojzi, Avramovic i Bandjur.

    • Maras

      21:23 // 9. 9. 2016.

      Zamolio bih ako neko moze da ukratko opise bez uvreda tog Bojzija i tog Gusku ko su sta su,odakle oni u politici,jer stalno se spominju narocito Bojzi.Neznam ali ako su stvarno kapaciteti sto se ta gospoda ne postave za visoke funkcionera gore u Beogradu i naravno rade za svoj grad.

    • Milisav

      13:38 // 10. 9. 2016.

      Bojzi CV:
      Brat na Igora Mirovica
      Pretio novinarima pa nagradjen u partiji

  • Kako da ne

    22:20 // 9. 9. 2016.

    Kako to samo da ode sa funkcije?Da se ipita koliko je para uzimao za zaposljavanje u Pcelici, da odgovara za sve manjkove i kad se to sve presabere kada mu konfiskuju svu imovinu njemu ostaje doyivotna robija-ali to samo ako Srbija bude pravna i normalna drzava!Ovako ce i dalje oni koji su najvise muljali po sistemu"Drž`te lopova"da se predstavljaju kao zrtve umesto da zbog pljacke drzave robijaju

    • Advokat

      10:34 // 10. 9. 2016.

      Lopov je neko kada se dokaze da prisvojio nesto sto mu ne pripada i sud ga proglasi krivim.Sve ostalo ne pije vodu.

  • Zone

    02:17 // 10. 9. 2016.

    Lepa Majo, verovatno, ustvari sigurno si se zaposlila kao član G17 ili tome slično, a možda si delila olovke i kalendarčiće i učestvovala u, svima miloj aktivnosi “od vrata do vrata” pred izbore, čim toliko braniš direktora preletačevića.

    • Lepa MAJA

      10:20 // 10. 9. 2016.

      Pa zar nisu i ti vasi naprednjaci delili olovke,kalendare?

  • Dr.Pravdić

    08:22 // 10. 9. 2016.

    @Svetlana&Maja.Ovo mora da su menadžerka i žena od advokata?!I Majo, lepa vaspitačice, ne kaže se uradeo,poradi malo na srpski jezik, bre!!

    • Lepa Maja

      10:31 // 10. 9. 2016.

      U pravu ste doktore,izvinjavam se za pravopis.Jonic je najbolji direktor Pcelice od postojanja ustanove.Samo objavite biografije kandidata i njihove poslovne uspehe narocito Dragana Djordjevica,Marinkovica,Avramovica,Stankovica.

    • Bozidar Bozic

      11:36 // 10. 9. 2016.

      Draga Majo,ja sam juce poslao odgovor na tvoj komentar ali na zalost nije objavljen.Zamolio bih te da ne pises nesto o cemu nista neznas.Naime ti si u Pcelici mozda godinu,dve...a ova Ustanova postoji od 1961 god.Ja ti sasvim odgovorno mogu reci da je u periodu hiper inflacije ova Ustanova mnogo bolje poslovala,odnosno bila je likvidnija i solventnija...Nadam se da me razumes,bar malo...

    • Dr.Pravdić

      14:16 // 10. 9. 2016.

      @Lepa Maja.Vi očigledno niste upućeni u poslovne rezultate Pčelice.Nikada do sada ovolika dubioza u Pčelici nije bila,čak 10 puta veća nego posle predhodne direktorke!!Pre bih rekao da ste interesno ostrašćeni.

    • Neobavesten sam keve mi,,

      19:40 // 10. 9. 2016.

      Kakve veze ima Mirovic Igor sa nasim gradom?brat za brata al sirenje za pare.Pa nije valjda zvao iz Novog Sada i zamolio da njegov rodjak bude odbornik,,,Jel tako ima i naredjivanja zar ne.Postavite odmah Bojzija za super revizora Bulatovicu.Aman bre ljudi sta se ovo radi,dali je sve ovo moguce u gradu Nisu.Citam stalno ga neko predlaze za menadzera grada,za direktora raznih institucija u gradu.Ako je stvarno tako dobar momak i sposoban malo je to da bude odbornik.Hitno ga postaviti za nekog sekretara u Vladi Srbije da vidimo korist za nas grad,suludo je da samo sedi u Gradski Niski Parlament i smeje se a imao bi i neke pametne predloge ali ovi mangasi mu nedaju da progovori iako je momak intelektualac i svaki njegov predlog bi bio koristan u interesu gradjana Nisa.Bojzi je jako pametan momak a oni ga zaposlise u to gradsko saobracajno gde gubi vreme i ne moze da se dokaze i iskaze.

    • Svetlana

      19:59 // 10. 9. 2016.

      Doktor, lepo sam napisala da sam zaposlena u pcelici i sa punim pravom još jednom kažem da je Jonić odličan direktor.Mobing ne postoji, sve što uradi skida kapu jer među molim kolegama ima onih koje je zasluženo prebacio u drugi vrtić. Svi mi zaposleni smo dobili jubilarne nagrade a što nebi i direktor.Jonicu samo poštovanje .

  • Bozidar Bozic

    21:20 // 10. 9. 2016.

    Svetlana iz Vase perspektive vaspitaca mnogo toga ne znate i ne vidite...

    • ja bih

      10:21 // 11. 9. 2016.

      @Svetlana vaspitacice (ne bi) dosta govori o vama~

  • Zoran Radenkovic

    09:55 // 11. 9. 2016.

    Potpuna je neistina da su se roditelji pobunili protiv Jonica. To odgovorno tvrdim jer sam predsednik saveta roditelja vrtica Zvoncici i u kontaktu sam sa ostalim predstvanicima roditelja. Roditelji su imali primedbe na premestaj nekoliko vaspitaca, ne vise od 5, i sve su one po nasem zahtevu vracene. Na premestaj 60 vaspitaca nismo imali zamerke mi, vec samo vaspitaci. Neko nas zloupotrebljava...

    • Tata

      20:52 // 11. 9. 2016.

      Koja je ovo igra?Okomili se na Jonica ama bas bezveze.Niko ne zavrsi pricu o drugim direktor ima koji su svasta napravili po javnim preduzecima.Zamisli jos placenici predlazu kandidate Bojzija nemam pojma ko je lik,Dragana Djordjevica cevapdziju,Gusku,Avramovica ama bas nebitan lik i neznam koga jos.U pitanju su deca,nasa,vasa i sva druga deca ovog grada.Verujem vaspitacicama i nije im lako i nemaju neku platu,verujem i Jonicu jer se covek trudi da sve bude ok.Vodi Pcelicu kako zna i ume.Pa i ako je potrazio tu nagradu.Ovi iz GIK za vreme izbora strpase onolike pare i niko se ne postidi ili da su bar posle one frke po 500din.uplatili za decu bez roditelja.Pamet u glavu i ne gurajte vise te vase kandidate za dir.Pcelice jer nicim to ne zasluzuju.Raspisite NORMALAN konkurs i izaberite ako bas morate pravog kandidata iz bilo koje partije ili coveka koji ne pripada NIKOME .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: