Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:06, 4. 4. 2011.

Lapčević: Skandal zbog Trga Patrijarha Pavla

Milan Lapčević

Narodni poslanik Milan Lapčević rekao “da je gradska vlast iznenadila kada su tajnovito odlučili da se takvom svecu dodeli bivši Trg radničkih saveta”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nislija pa pera lozac

    15:37 // 4. 4. 2011.

    O cemu prica ovaj poslanik stranke ciji predsednik ne zeli da postuje zakone ove zemlje,a pritom na glavnom odboru preti svima koji misle suprotno od njih!?Uostalom,treba da budu zahvalni DS sto im radi besplatni marketing...Kad ce izbori,jedva cekam da vidim kako ce kao obicni gradjani da se bore za svoje politicke ideje...

  • nišlija

    15:49 // 4. 4. 2011.

    Ma u pravu je. To je najbitnije dok ljudi gladuju.

    Dal' su nazvali Pavlovim imenom baš onaj trg na koji je DSS bacio oko. A oni nazvali tamo neki nikakav trg.

    Referendum da se raspiše.

  • Mirko

    17:12 // 4. 4. 2011.

    Gospodinu Lapcevicu je najbolje da predlozi da trg u Blacu nosi njegovo ime "Lapcevic velicanstveni " a za trgove u Nisu nemoj mnogo da se sekira !!!

  • G. Markovic

    19:05 // 4. 4. 2011.

    Pravo mesto za naziv trga i spomenik nasem pokojnom Patrijarhu, koga su svi obozavali. Pozicija iznad Bulevara Zorana Djindjica, koji je takodje bio postovan, mu potpuno odgovara. Niski DS se kretao suprotnim pravcem "Djindjicevog puta" i evo prilike da se simbolizuje pokajanje za sve lokalne grehove.

  • pera

    20:34 // 4. 4. 2011.

    Politicka scena Nisa: Bane Banana, Lapcevic, Simonovic, Mile Ilic, pa se posle cudite sto nam je grad takav kakav jeste. Smesno i zalosno!

  • Vladimir

    21:28 // 4. 4. 2011.

    Kakvim se banalnostima bave lokalni politicari, pritom uvereni da zaokupljuju paznju javnosti i pridobijaju simpatije glasaca. Tesko nama sa ovakvima....

  • Marko

    22:19 // 4. 4. 2011.

    Skandal je da ovaj čovek na najgori mogući način želi da dodeljivanje trga pokojnom Patrijarhu iskoriti u političke svrhe! Bruka, sramota i pravi JAD!

  • Ica - Pantelija

    22:40 // 4. 4. 2011.

    Sramota. Samo da ne bude kako OPOZICIJA misli i kaze. Mora to da se izokrene po njihovom , pa makar i gresili.
    E ljudi, inicijativa je pokrenuta od strane DSS-a jos pre godinu i po dana.
    Ima Boga! Cekace vas strasni sud - od naroda!
    Zavili ste nas u sivo!!! Nesposobna gradska vlast DS+G17(URS)+SPS+JS+PUPS+PSS+SPO+Niska regija=Propast NIsa!
    Neka vam je na cast.

  • BATA

    11:37 // 5. 4. 2011.

    Lepo što je izvršena promena naziva Trga. Problem je u tome da na Trgu ma kako se on zvao nema stanara nema ni jedne stambene zgrade u kojoj žive stanari i da oni imaju prebivalište sa adresom pokojnog Patrijaha Pavla .Zgrade oko Trga su na adresi : Bul.Dr.Zorana Đinđića,Dragiše Cvetkovića ili Cara Dušana .
    Tamo se nalazi : Lutkarsko pozorište, juče "C Market" danas "MAXI" sutra ko zna ko , "Šipad" ugašen i to je to na Trgu.
    Pokojnog Patrijaha Pavla narod je obožavao i red je da dobije Trg, Bulevar ili ulicu gde je "živa crkva" tj ljudi.

  • radomir milosavljevic

    20:39 // 5. 4. 2011.

    E, moj Pero lozacu, nisi ti lozac vec potpaljivac i covek koji unosi mrznju i razdor u ovaj grad. Nije vazno ko je i odakle stigao u ovaj nas lepi i prijatni grad ,vec sta je uradeo za njega i gradjane nisa.Zato Pero prioni na posao i ne zaboravvi,,nicija nije gorela do jutra,,

  • IVORY

    23:10 // 5. 4. 2011.

    Nista, kad pobedi DSS na izborima napravice dvomesecni karneval u cast pokojnog patrijarha, dace njegovo ime ne samo trgu nego i osnovnim, srednjim skolama, ulicama, naseljima, ustanovama, mozda cak i Nisavu preimenuju.

    Ako se ne secate dobro, patrijarh Pavle je bio je skroman covek, pa bi u njegovu cast tako i trebali da se ponasate, pogotovo kad spominjete njegovo ime, a ne da preko njegovog imena zaradjujete politicke poene.

  • Nislija pa Pera lozac

    23:55 // 5. 4. 2011.

    @ radomir milosavljevic Izgleda da pati od virusa VK tipa.Napada i preti a pritom uopste nije u pravu.Mada ima jos po nesto da se doda ali necu ovom prilikom.Sada cu samo da ga podsetim na moj komentar copy-paste tehnikom: "O cemu prica ovaj poslanik stranke ciji predsednik ne zeli da postuje zakone ove zemlje,a pritom na glavnom odboru preti svima koji misle suprotno od njih!?Uostalom,treba da budu zahvalni DS sto im radi besplatni marketing...Kad ce izbori,jedva cekam da vidim kako ce kao obicni gradjani da se bore za svoje politicke ideje...".I da dodam,na spisku medijskih pokrovitelja stranke VK, je pored DS, od danas i Toma Nikolic.Znaci da im je bas dogorelo do "cenzusa" pa se sluze svakojakim trikovima da dopru u javnost,kao ovaj poslanik,kome nije sveto ni ime blazenopocivseg Patrijarha Pavla,vec ga koristi u licnu i stranacku promociju.JADNO!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: