Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:29, 16. 7. 2012.

Lažna najava gej parade u Nišu?

gej parada Plakat koji na Fejsbuku najavljuje gej paradu u Nišu

Fejsbuk stranica “Nis pride 2012” najavljuje održavanje gej parade u Nišu 15. avgusta. LGBT aktivisti kažu da se radi o “neslanoj šali”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragan

    14:06 // 17. 7. 2012.

    @Aca

    Na svu srecu zli covece nisi u pravu imam prelepu suprugu koju izuzetno volim i postujem i troje predivne dece sa kojima mi je ceo zivot ispunjen sto bih i tebi pozeleo, i protiv sam parada i slicnih budalastinu upravo zarad moje a i tvoje dece. Da li ti je sada jasno sveznajuci prepametni covece. A kao drugo kad bio imao samo deo onoga sto ja imam i ti bi drugacije razmisljao nemislim u materijalnom smislu.

  • Milan petrovic

    13:57 // 17. 7. 2012.

    Ако смо морали ових задњих година да трпимо разна условљавања ЕУ и Америке, одузимања територија и понижавања вас нећемо! Ако хоће ЕУ и Амери да наш живот зачине фекалијама по улици то задовољство нећемо да им приуштимо..

    • fabrikant

      21:07 // 17. 7. 2012.

      @Milan petrovic
      Pa šta ti to rade gejevi pa si tako izmaltretiran? Šta ti to trpiš tako strašno, kada si toliko revoltiran?Utrljavaju ti čičke u stidne dlake, šta? Ako je tako, to ne bi bilo u redu, i trebalo bi da ih prijaviš policiji, evo imaš moju podršku.

  • nis pride

    19:35 // 16. 7. 2012.

    Nemamo komentar na ovaj clanka !
    Nije u pitanju nikakva lazna dojava niti provokacija!
    Neformalna grupa gay Nislija je dosla na ideju da uradi ovo potupuno nenajavljeno u medijima. Greska je sto smo koristili logo beogradske organizacije jer oni nisu upoznati sa ovom nasom idejom

    • Milan petrovic

      20:32 // 16. 7. 2012.

      идеја вам је јако лоша.. а то ћете тек да видите..

      Не разумем исто, чему такав примитивизам да сте све симболе овог грда увили у ваше заставе (на вашој ФБ страни) мислим на људе који су крв лили за слободу ове земље на споменик ослободиоцима ..?!

    • fabrikant

      22:11 // 16. 7. 2012.

      @Milan Petrovic
      Sloboda je najpreca stvar. To su znali i ti oslobodici, a to znaju i gejevi i lezbejke, pa se za istu bore. I Turci su oslobodiocima pretili isticuci da im je borba losa ideja i dace to tek videti. Konacno, i medju tim oslobodiocima je bilo gejeva, da te utesim.

    • dragan

      23:53 // 16. 7. 2012.

      @fabrikant

      100% si u pravu, sloboda je najveca stvar, pa te zato pitam odakle vam pravo da nas terorisete svojim paradama. Mi normalni ne paradiramo da bismo pokazali sa kim vodimo ljubav vec to radimo u svoja 4 zida a vama to sigurno necemo dozvoliti po bilo koju cenu. Zapamti ovo.

    • Aca

      07:50 // 17. 7. 2012.

      @dragan

      Tebe je izgleda sramota da svoju devojku ili suprugu držiš za ruku dok se šetate i da je poljubiš u javnosti, je l' da?
      Moja supruga i ja redovno "paradiramo" gradom držeći se za ruke a često se i poljubimo u javnosti. Nekim zadrtim osobama to smeta ali 99.99% ljudi nas ne primećuje. Pre 10-ak godina, dok smo sedeli na klupi na keju i ljubili se, prišao nam je jedan stariji gospodin kome je to smetalo i dobacio nam nešto. Više se i ne sećam šta nam je tačno rekao ali ga nismo ga poslušali nastavili smo, tako da smo sada tu gde smo, volimo se i šetamo tj "paradiramo" kad god stignemo. Nisam ja zagovornik gej kulture ali ne mogu da se pravim da tako nešto ne postoji.
      Preporučio bih tebi i Milanu petroviću da se potrudite i da nađete osobu koju ćete da volite i da svu svoju mržnju i frustracije konvertujete u ljubav. Ako niste u stanju da volite, naučite bar Pravopis srpskog jezika.

    • fabrikant

      08:15 // 17. 7. 2012.

      @dragan
      pa zato sto je sloboda najveca stvar, imam pravo da se setam sa kim hocu slobodno, a ti mozes u to da se mesas, taman koliko i ja mogu tebi mesam sa kim ces ti da setas. ako te to sto neko seta sa kim zeli terorise, onda imas mnogo vece probleme nego sto je ta setnja.

    • Mozak

      10:49 // 17. 7. 2012.

      Nemam nista licno protiv homoseksulaca, ali ne dopada mi se da se takve vrednosti prenose nasem drustvu. Znam da cu da dobijem gomilu minusa, ali vernik sam i jednostavno smatram praktikovanje homoseksulnih sklonosti grehom. S druge strane, pretnje i napadi na homoseksualace su potpuno neopravdani. Nadam se da gey parada nece biti odrzana u Nisu. Ako li pak bude odrzana, nadam se da ce sve proci lepo i uredno. Samo da nekog neko ne bije.

    • Mnogo pricam

      11:03 // 17. 7. 2012.

      E pa sada svi znaju nakon tvog komentara. Nije uopste trebalo da komentarises ovu vest, vec da ostane faktor iznenadjenja kao sto ste i zeleli, ako sam dobro razumela. I nadam se da se parada nece odrzati. Za mene to nisu vrednosti koje se treba prenositi i ceniti u nasem drustvu i u bilo kojem drustvu uopste. Ali, ja to kazem, jer sam vernik. Sodoma i Gomora nisu za dzabe unistene. Nego, sve ce doci na svoje kada Gospod bude dosao. Bice plate za svakoga na zemlji. I za mene i za geyeve i za ove koji napadaju i ubijaju iste. Nemam nista protiv homoseksulaca. To je njihova privatna stvar.

  • Dragan

    09:30 // 17. 7. 2012.

    @Aca

    Pa normalno kad ste beskucnici, a sto se tice mog pravopisa mislim da je to manji problem od ovog koji nam vi namecete, a kao drugo rec frustracija nije iz srpskog jezika koliko ja znam ,,profesore,,.

    @fabrikant

    Briga me skim ces ti da setas licno ali ja govorim o vasem teroru sa odrzavanjem gey parada i sve te halabuke koja se dize kao i verovatne zabrane kretanja na tom prostoru za sve nas koji nismo geyevi, te policijskog obezbedjenja a na kraju sve to moram i ja da finansiram. Da vam je sada jasno o cemu govorim?

    • Aca

      12:59 // 17. 7. 2012.

      @Dragan

      Je l to znači da sam u pravu što se tiče onoga da nemaš s kim da podeliš svoje lepe trenutke u životu i da se prošetaš gradom držeći se za ruku? I da se zbog toga tvoja životna energija pretvara u mržnju, je l' da? Zato sam ti i predložio da tu negativnu energiju trošiš na čitanje Pravopisa.
      Ineče, nisam ni beskućnik ni "profesor". Vidim da si svoje ime napisao velikim početnim slovom što znači da si ipak sposoban da učiš.

    • fabrikant

      15:33 // 17. 7. 2012.

      @Dragan
      Onda trazi od policije da hapsi nasilnike a od obrazovnog sietema da edukuje omladinu protiv nasilja. Time sto ces zabraniti paradu nasilje nece nestati. Na protiv, bice jos vece. Ne radi se samo o gejevima. Ti koji terorisu gejeve, terorisu i sve ostale. Zapitaj se da li si bezbedan u svom gradu, i da li su ti koji ti ugrozavaju bezbednost gejevi ili bandoglavci koji se loze na tuce da dokazu kako su pravi muskarci.

  • Steva89

    01:12 // 16. 8. 2012.

    ПРЕВИШЕ СЛОБОДЕ ИМА У ВАМА! ПРЕВИШЕ СМО ВАМ ДОЗВОЛИЛИ! НЕЋЕТЕ ВИ НИКАД,АЛИ НИКАД ДА ШЕТАТЕ НАШИМ ГРАДОМ!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: