Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 28. 9. 2012.

| Društvo

Lažni direktor niškog Akva parka

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
akva park

Predstavljajući se kao Bojan Stanisavljević, direktor kompanije Italnis, za sada nepoznata osoba dala je netačne informacije novinaru Južnih vesti u vezi sa izgradnjom Akva parka. Italnis podneo tužbu protiv N.N. lica.

Iako očito svestan da se lažno predstavlja, dao je čak i izjavu novinaru u kojoj je pri tom izneo neistine.

- Pozvao sam broj telefona koji je ranije koristio Bojan Stanisavljević. Žena koja se javila rekla je da Bojan sada koristi drugi broj i dala mi. Na telefonski poziv odgovorio je muškarac koji je očito bio upoznat sa temom i dao nam izjavu. Znao je sve o Akva parku što smo pitali, a čak i na ponovljeni poziv je odgovorio i dao nam dodatne informacije - pojašnjava novinar Aleksandar Stankov.

Prevara je otkrivena nakon intervencije pravog Bojana Stanisavljevića, koji je pojasnio da je broj koji je novinar pozivao prestao da koristi pre više od 2 godine.

- Dali smo ljudima iz Italnisa snimke spornih razgovora. Kada su i sami pozvali Stanisavljevićev stari broj javila se devojka koja je rekla da je ona taj broj nedavno kupila. Nju je, kako je objasnila, u međuvremenu zvao muškarac koji se predstavio kao Bojan Stanisavljević, rekao da je to njegov stari broj i zamolio je da onima koji ga eventualno budu zvali daje njegov novi broj - kaže urednik Južnih vesti Predrag Blagojević.

Očekuje se da uskoro bude poznato da li je reč o neslanoj šali ili nečijoj nameri. Pravi Bojan Stanisavljević zbog ovoga je najavio da će podneti tužbu protiv osobe koja se lažno predstavila.

Podsetimo, reč je o tekstu "Akva park i dalje neizvestan", o toku razgovora između Grada i Italnisa oko izgradnje velikog akva parka na Loznom Kalemu kod ulaza u Nišku Banju.

Redakcija Južnih vesti upućuje kompaniji Italnis i svim čitaocima izvinjenje zbog nenamernog propusta.

Tekst Južnih vesti bio je predmet i zvaničnih razgovora predstavnika Grada i Italnisa, pa je izjava osobe koja se lažno predstavila kao Bojan Stanisavljević mogla u velikoj meri da ugrozi najavljenu izgradnju Akva parka.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • secanje

    22:42 // 28. 9. 2012.

    Ma svi su cvecke samo Nis i dalje posle 5 godina nema aqva park ni parkic a kamo li park. A smejaste se Smiljku iz Nove Srbije kad je napujdao te raznorazne biznismene koji se sustinski bave kominatorikom(covek trzio bankarske garancije i potvrdu da neko ima kapital da to sve igradi a ne na lepe oci pa ...sta bude)! Istina je jedna Nis nema kupaliste niti deluje kao da ce ga skoro imati. Bili su i oni sad su i ovi .....sta dalje reci sem da mi iz Nisa i dalje letimo i letimo i....kude li ce odletimo sam bog si znaje???

  • Bojan

    19:08 // 28. 9. 2012.

    Osoba A, predstavite se:
    - ja sam Bojan Stanisavljević, biznismen iz Niša
    Osoba B, predstavite se:
    - Ja sam Bojan Stan....

  • Milan Tosic

    19:01 // 28. 9. 2012.

    Hahahahahahahaha.... :))))))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: