Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 31. 1. 2020.

| Društvo

Lažno se predstavili kao “Južne vesti” i tražili stopiranje tekstova o trgovini oružjem

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
logo jv
Čudan slučaj; Foto: JV

Redakciji portala Direktno neko je u ime Južnih vesti tražio da se povuku tekstovi u kojima Marinika Tepić povezuje predsednika Aleksandra Vučića, Palestinca sa poternice Mohameda Dahlana i trgovinu oružjem. Južne vesti podnele su krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Funkcionerka Stranke slobode i pravde i narodna poslanica Marinika Tepić utorkom je iz skupštinskog hola postavljala pitanja o umešanosti državnog vrha u trgovinu oružjem i kriminal.

Portal Direktno preneo je tvrdnje i sumnje Marinike Tepić u 2 teksta krajem oktobra 2019, a naprednjaci su tada odgovorili da je reč o naučnoj fantastici Tepićeve. Pre desetak dana ovom portalu stigao je mejl sa logoom Južnih vesti koji ih je začudio.

Pišem Vam ispred redakcije Južnih vesti povodom teksta koji je preuzet sa našeg sajta i koji je trenutno skinut sa istog zbog sudskog postupka koji se vodi protiv naše redakcije zbog tvrdnji navedenih u tom članku - navodi se u mejlu.

Pored ovih laži, nepoznata osoba imala je i molbu.

Molili bismo Vas da skinete tekst sa Vašeg sajta kako bi izbegli da budete uključeni u sudski postupak koji se vodi protiv naše redakcije zbog pomenutog članka - rekao je autor mejla.

Tekst niti je objavljen na sajtu Južnih vesti, niti se protiv našeg medija vodi bilo kakav sudski postupak. Zato su Južne vesti podnele krivičnu prijavu protiv N.N. lica zbog falsifikovanja isprave, a koje se goni po službenoj dužnosti.

Falsifikator je oponašao mejl adresu i logo Južnih vesti kako bi doveo u zabludu redakciju portala Direktno i izdejstvovao povlačenje tekstova koji mu se očigledno nisu svideli.

Podsetimo, afera "Krušik" i slučaj uzbunjivača Aleksandra Obradovića obeležio je prethodnu godinu, Obradović je bio i u kućnom pritvoru, a firma GIM povezana s ocem ministra policije kupovala je oružje od "Krušika" i preprodavala ga u inostranstvu. I Državna revizorska institucija utvrdila je nepravilnosti u poslovanju državnog preduzeća za proizvodnju oružja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ono kao

    08:15 // 1. 2. 2020.

    Sada je u trendu lazno se predstavljati. Imamo lazne doktore, lazna sluzbena lica, lazne narodne poslanike.....

  • Дечак

    00:55 // 1. 2. 2020.

    Мариника Тепић
    Јесу ли у Србији жене храбрије од мушкараца ?

    • Nele

      10:17 // 1. 2. 2020.

      Da znas da jesu. Svi pravi heroji i muskarci su poginuli u ratovima unazad 600 god a kukavice ostale da produzavaju lozu.

  • Jova Bajker

    16:11 // 31. 1. 2020.

    Imate moju punu podršku u borbi protiv ovih podlih poltrona.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: