Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 5. 9. 2012.

| Društvo

Lebane: JP dobila nove direktore

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, JUGmedia.info
490x370-Lebane-SO-sediste-4.jpg
Skupština Opštine Lebane

Na sednici Skupštine Opštine Lebane izabrani su novi direktori javnih preduzeća i članovi nadzornih i upravnih odbora.

Ekonomista Olivera Petković (URS) novi je direktor Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod”. Ona je došla nakon smene Andrije Kražića.

Javno komunalno preduzeće “Komunalac” dobilo je novog direktora, pravnika Miroslava Simića iz Demokratske stranke. On je mesto direktora preuzeo od Gorana Stankovića.

Umesto Božidara Stevanovića novi direktor Direkcije za planiranje i izgradnju je diplomirani inžinjer elektrotehnike Bratislav Paunović (DSS).

Još jedna članica DSS-a iz Lebana dobila je direktorsko mesto. Ivana Ristić profesorka Engleskog jezika imenovana je na mesto direktora Turističke organizacije Lebana umesto Dragane Stanković.

Na sednici je za predložene direktore glasalo izm eđu 21 i 26 odbornika u zavisnosti od predloga. Skupština opštine Lebane ima 31 odbornika.

U Lebanu, jednoj od najsiromašnijih opština u Srbiji, godinama je na vlasti koalicija DS, DSS i URS, a u ovom mandatu i Grupa građana dr Goran Janjić, sa ukupno 22 odbornika.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko

    20:48 // 22. 11. 2012.

    Nego Ljubo kako ti se sviđaju novi direktori,ovi partijski bez javnog oglasa

  • sale

    15:00 // 29. 9. 2012.

    Vi kako hocete ali ja sam kupio misirke i kazem vam u koksarniku napredica.Nego jelte nako zna gde ima da se kupe ove misILKe.Cuo sam da su extra za kokosarnike.I ljubo ne karikiraaj da nebismo dokazivali koje kakve nepravilnost.Kao naprimer kako se dobijaju direktorska mesta.Kako se dobijaju ugovori ali samo za decu bogatih roditelja.Da nema tu mozda prodaje radnih mesta a?

  • hik

    10:30 // 20. 9. 2012.

    A što niko ne piše komentare da lebane guvi stanovništvo zbog nedela ilića i ovih misirki.I gde je istraga o uništenju budžeta opštine lebane od strane ilića.

    • lljuba

      16:09 // 25. 9. 2012.

      Posto se vidi da ste duhoviti u komentarima i o svemu ,,obavesteni,,, verovatno dobro poznajete i Krivicni zakon, pa se malo pozabavite i kaznama za uvrede i klevete. Velike su sume, verujte!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: