Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 11. 11. 2011.

Leskovac: najniža cena parkiranja u Srbiji

leskovac, metroparking

U Leskovcu je najniža cena parkiranja u Srbiji i to u svim kategorijama, saopštavaju iz kompanije Metroparking jug.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Bojan Lekic

    21:11 // 11. 11. 2011.

    Pa ako vam se ne isplati onda nemojte ni da radite u Leskovcu. Malo je 50000 Evra mesecno, nego bi gospoda htela verovatno 10 puta vise. Od tih 50000 niste ulozili ni 500 evra u Leskovac, a odnosite pare na osnovu nicega u Beograd. Onaj ko vam je dao da to radite treba da ide u zatvor, a i vi sa njima zbog donosenja nezakonskih pravilnika i reketiranja gradjana Leskovca, a posebno onih koji nisu iz Leskovca. Takodje ste napravili ugovor koji nije u skladu sa ponudom koja je data vec ste vesto sa par recenica falsifikovali osnovnu ponudu kako bi sredstva koja treba da idu gradu ostajala vam. Krimosi, a i ovi iz gradske uiprave.

  • FORum LIvi

    14:13 // 15. 11. 2011.

    Odnosenje automobila sa obelezenog parking mesta , zbog isteklog placenog vremena , je u Evropi NEZAMISLIVO .To je zakonski nedopustivo otudjenje imovine bez odluke Suda i izvrsne presude .Jedno je odnosenje vozila sa javnih povrsina gde NIJE dozvoljeno parkiranje ili nepravilno parkirana vozila koja UGROZAVAJU saobracaj ili bezbednost .
    Ali odnosenje vozila sa obelezenih parking mesta je NEZAKONITO .Najgore je to sto u toj NEZAKONITOJ radnji ucestvuju ORGANI vlasti tj . Policija , koja je placena da sprovodi Zakon a ne da ga KRSI !
    Posedujem dokumenta gde je sa obelezenog parking mesta u Leskovcu sa PLACENOM taksom za parkiranje , Paukom odneseno vozilo , zbog navodno ne placene kazne za isteklo parking vreme predhodnih dana , iako je ta kazna predhodno na vreme placena ali ALJKAVOSCVU zaposljenih , nije registrovana uplata .Cisto BEZAKONJE , NASILJE NAD GRADJANIMA , ucesce Policije u nezakonitim radnjama bestravnog otudjenja imovine Gradjana bez odlukje Suda .

  • Leskovčanin

    13:15 // 11. 11. 2011.

    Kako Vas nije sramota! Najskuplji pauk u Srbiji je u Leskovcu! Iscrtali svaku ulicu,nisu napravili ni jedan novi parking! Naplaćuju parking ispred dečijeg dispanzera,to sve govori!

  • Vlasotinčanin

    18:47 // 11. 11. 2011.

    Ma kako vas nije sramota, naplaćujete svuda parking, a šta pružate za to??? A to što pauk nosi auto i ne ispoštuje proceduru, čim vidi da auto nije iz Leskovca je posebna tema. I koju to pruženu uslugu vršite, nekoliko puta su poruke koje pošaljemo kasnile, i vaš pauk bi nosio vozilo, pa ajd dokaži da si platio? Trista čuda treba da bi vratili novac ako i vraćate uopšte..... bando lopovska. I objavite već jednom ko drži parking servis u Srbiji, i kome idu te pare, od kazni i naplate parkinga, jer u Leskovac sigurno ne ostaju.... ja znam, a da li i ostali znaju?

  • Gradjanin Le.

    16:44 // 11. 11. 2011.

    Ma nosite se iz Leskovca,niko vas nije ni zvao.Dosli ste na gotovo sa 100kg. farbe iscrtali svaku mogucu ulicu,naplacujete i kod bolnice,doma zdravlja,decijeg dispanzera STO SE NIGDE U SVETU NE NAPLACUJE i to vam nije dosta.MARS!!!

  • FORum LIvi

    14:40 // 15. 11. 2011.

    Zbog nepostovanja Zakona , nezakonitog otudjenja privatne svojine , saucesnistva organa Vlasti i Policije u ovim zloupotrebama i zbog toga sto je na ovaj nacin nezakonito , privremeno, otudjeno vozilo gradjanina koji ima italijanska vazeca dokumenta i vozilo sa italijanskim registarskim tablicama , obratio sam se pismom a zatim i telefonom Gospodji Roberti Angelilli , deputatu Evropskog Parlamenta .Iz njene Kancelarije sam dobio potvrdan odgovor da ce ovaj problem u Srbiji , u Leskovcu , kao promer pravne i materijalne nesugurnosti , biti iznet na EU Parlamentu .Za sve tvrdnje , prosledio sam pismo sa odgovarajucim dokazima .Sada ocekujem njihova dodatna pitanja i pojasnjenja za dopunu prijave .

  • M.B

    20:37 // 23. 4. 2012.

    Platio danas za sat vremena,zakasnio sam 10ak minuta kad sam se vratio nasao uplatnicu od 1100din. Koj bezobrazluk sramota

  • Neda Jović

    10:04 // 28. 3. 2012.

    Ljudi,
    ovo je neviđena pljačka naroda. Šta su oni uradili da bi od bednog naroda uzimali harač? Da li su oni izgradili puteve, pa na njima samo obeleže mesta i uzimaju pare? A doplatne karte!!! Potpuno NENORMALNO I NEVEROVATNO !!!
    Pa ako neko i ne plati parking (a ne zaboravite da ima ljudi koji nemaju mobilni ili neznaju da pošalju poruku), zar nije normalno da plati za ceo dan, što bi i za 24 sata iznosilo oko 600 dinara, a oni uzimaju 1100 dinara. KRAĐA - LOPOVLUK !!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: