Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 9. 8. 2011.

| Društvo

Leskovac: nesporazum među veteranima rata

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, veterani rata
Protest veterana rata

LESKOVAC – Među veteranima rata Jablaničkog okruga poslednjih meseci prisutne su velike podele, a ključni razlog su ratne dnevnice.

Upravo su ratne dnevnice bile povod jučerašnjeg skupa oko stotinak rezervista ispred zgrade lokalnog parlamenta u Leskovcu. Učesnici skupa su zatražili da Policijska uprava u Leskovcu ispita gde je završio novac koji je preuzeo Dušan Nikolić, predsedniku Organizacije boraca veterana rata 1991. do 1999. godine.

- Nikolić je bukvalno pokrao oko 4.000 boraca koji su potpisivali blanko priznanice, bez pečata i potpisa za plaćanje tužbi - kaže Milorad Mitić koji je na čelu novog Štrajkačkog odbora veterana rata.

- Davali smo po 1.700 dinara za plaćanje taksi za tužbe, a sada su nam stigle presude po kojima moramo da platimo po 24.00 dinara – čulo se na protestu oko stotinak boraca.

Dušan Nikolić je oštro demantovao sve optužbe novog Štrajkakog odbora i najavio da će protiv Milorada Mitića podneti privatnu tužbu.

- Ovo nije prvi put da me pojedinci optužuju da sam pokrao saborce, ali postoje jasni dokazi gde, kada i kome smo predali novac namenjen za pisanji tužbi, a taj slučaj je istražila policija i utvrdila da nema nikakvih zlopupotreba – kaže Nikolić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • goran

    14:03 // 15. 9. 2011.

    milorad mitic je podeli borce kad se odvojio od kriznog staba jer je hteo da vlada i sad ima samo tri borca pored sebe njega samog zenu i sina ostalo je u prolazu tako da od peske za beograd zivi bili pa videli nema nista plasi mecku stojagu

  • Marko Dimitrijević

    20:17 // 9. 8. 2011.

    Dajte ljudima ono što su pošteno zaslužili!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: