Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 3. 11. 2011.

Leskovac: “pauk” interveniše 130 puta mesečno

leskovac, ulica u centrujpg Završena ulica u Leskovcu

Privatno preduzeće “Metroparking jug” završilo je rekonstrukciju Ulice leskovačkih odreda, vrednost ulaganja je 3,3 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Goran

    19:34 // 3. 11. 2011.

    130 mesecno x prosecno 9000 dinara = 0,2 odsto usluga ili preko 80 ukupnih prihoda

    • lela

      02:50 // 4. 11. 2011.

      70.000 korisnika plati nejeftiniju kartu od 27 din. 130 korisnika zeli da plati 9000 din iz nepoznatih razloga,iako postoje slobodna mesta. Sve u svemu 130 AVANTURISTA cini 0,2 odsto u odnosu na 70.000 savesnih ljudi. nisam razumela kakve to ima veze sa prihodima?! Sto se mene tice ovo je simpatican i precizan gospodin. Moze li se saznati kada opet dolazi?:)

  • Toma Minic

    21:14 // 3. 11. 2011.

    Po mom dubokom ubedjenju pauka u nasem gradu treba najhitnije ukinuti.Razlog za to je sto je nas grad medju najsiromasnijim gradovima u Srbiji.Pa zar je mala kazna od 5000 din.koju izrice saobrcajna policija za nepropisno parkiranje. Pauk jedino moze da podigne vozilo ukoliko ometa saobracaj a ne gde im se cefne.Da li je pauk podigao neko vozilo u ulici Stepe Stepanovica gde postoji biciklisticka staza,a sanse nema da prodjete biciklom od parkiranih vozila na trotoaru.Posebno zelim da naglasim, za ucinjeni najtezi saobracajni prekrsaj postoji Prekrsajni sud ili vreme za koje treba platiti kaznu, dok kod Parking servisa to morate uciniti odmah pa jer su oni jaci od drzave i od zakona nije li to ono mafija je jaca od drzave sto neverujem.

  • Ivan Ristic

    15:22 // 5. 11. 2011.

    Ma kako ih nije sramota, skupljaju harac po gradu, cista pljacka naroda. Slepa ulica(Leskovacki Odred) kod skole i tu su iscrtali tako da covek mora da plati da bi pokupio dete iz skole, nevidjena pljacka Beogradske firme

    • Jelena

      14:59 // 21. 11. 2011.

      Svaki dan se parkiram kod skole da bi odvela dete i vratila ga kuci, i zaista ne vidim nista lose u tome. Umesto, da budemo zadovoljni sto je ta ulica kod skole konacno asfaltirana, mi smo samo u stanju da nalazimo nesto lose. U celom civilizovanom svetu se placa parking, pa treba i u Leskovcu, cija god da je firma i kineska. Uostalom ako necete da placate parking, mozete nogama do skole i to po asfaltiranoj ulici! U zdravom telu zdrav duh!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: