Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:45, 3. 2. 2021.

Leskovac planira izgradnju spalionice životinjskog otpada

leskovac znak 6,6 miliona dinara predviđeno, foto: B. S.

Planom javnih nabavki Leskovca za 2021. godinu predviđeno je 6,6 miliona dinara za izgradnju spalionice za uklanjanje životinjskih leševa u ovom gradu, a kako kažu u Odeljenju za javne nabavke, spalionica bi trebalo da bude izgrađena pored deponije Željkovac, gde se nalazi i azil za pse.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Čučuk Lule

    20:05 // 3. 2. 2021.

    Mora, nema roštiljada, pa neznu di će otpad. A kum Djura se razume u toj.
    Projekat, studija izvodljivosti , razne saglasnosti, zemljište, instalacije, investicije ... od sve po malo da se ogrebu ...

  • Mika

    20:31 // 3. 2. 2021.

    Bice "Da znate da je ukusan Pantelija".Samo me interesuje koliko to mnogo
    "zivotinjskog otpada" ima u Leskovcu svaki dan, da moraju da prave krematorijum za to?I jos pored azila za pse?!Zar nadlezni ne razmisljaju o tome sta ce te jadne zivotinje (koje imaju istancano culo mirisa) dozivljavati svaki dan?!Ili se zapravo pravi region. sabirni centar za ubijanje pasa lutalica i njihovo spaljivanje?

  • bata

    03:11 // 4. 2. 2021.

    spalionica...

  • Зна Меско за ту синергију

    05:50 // 4. 2. 2021.

    Лесковац већ има спалионицу,на путу ка Грделици а мало пре кванташа је месна индустрија.Пале се кости,неупотребљена кожа и изнутрице,смрди на километре.

  • Bal pod maskama

    06:47 // 4. 2. 2021.

    Spalionica životinjskog otpada za ispumpavanje para iz lokalnog budžeta u saradnji lokalnih mesara i gradskog rukovodstva ili vizionarski potez u suzbijanju Afričke kuge svinja koja se širi Srbijom !?

  • shomo

    07:22 // 4. 2. 2021.

    Backa Topola ima isto takvo postrojenje za unistavanje zivotinjskog otpada (Zibel) i stanovnici tog grada imaju ogrovnu muku sa njima, zale se na nepodnosljiv neprijatan miris i zaganjenje koje dolazi iz tog postojenja. Nadam se da nece tako da bude i u Leskovcu

  • Ruka ruku mije

    09:44 // 4. 2. 2021.

    Propisno se sakupi i preradi oko 70.000 tona životinjskog otpada, a 180.000 tona “nestane pred očima veterinarske inspekcije” na nepropisno uređen način, što predstavlja veliki rizik po zdravlje stanovništva i veliki negativni uticaj na životnu sredinu kod zagađenja zemljišta i voda.

  • Jelena

    10:39 // 6. 2. 2021.

    Oni neka srede azile kako treba, grad ima para za svakojake glupost, a ne moze da sredi veci azil gde ce zivotinje biti zbrinute I donirati hranu sve sto treba.. Onda ce te zivotinje biti srecne jer imaju krov, vodu I hranu I ujedno I ljudi na ulicama nece imati problema.. Glavni trg nije odradjen sramota a vec planiraju drugo da rade.. O cemu mi pricamo.. To je samo pranje novca..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: