Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:34, 17. 1. 2012.

Leskovac pomaže Crnoj Travi

crna-trava-sneg

Grad Leskovac uputio pomoć od pola miliona dinara zavejanoj opštini Crna Trava, za nabavku goriva za čišćenje puteva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mirko Markovic

    14:05 // 17. 1. 2012.

    Uvazeni nacelnik Skolske uprave Leskovac
    gospodin,Tomislav Simonovic je izjavio da ce skole u Crnoj Travi poceti nastavu u drugom polugodistu kad vremenske prilike to dozvole.
    Ako to stvarno tako i bude onda vremenske prilike to nece dozvoliti cak do aprila meseca.Neznam dali bi bilo dobro da nastava u drugom polugodistu pocne kad vremenske prilike dozvole.Ispravno bi naravno bilo da se kaze da ce nastava u Osnovnoj skoli recimo poceti, kad oni koji su zaduzeni da stvore normalne uslove za rad to i ucine.

  • ivan ilić

    22:11 // 17. 1. 2012.

    ako svaki građanin, koji je sa područja crne trave uplati 1euro crna trava bi imala pun budžet za celu godinu.elem dosta mi je nekog lažnog patriotizma,a u siuštini čekamo da nam udele,nije nam kriva nijedna vlast što smo se iselili samo smo hteli bolje,a usput zaboravili odakle potičemo.nek samo odseljeni crnotravci uplate po 1evro i eto para za komplet troškova,i nasi preostali crnotravci nece morati da savijaju glave u javnost kako im je neko udelio milostinju.

    • Ana

      15:22 // 18. 1. 2012.

      Bas tako. Ali nikome to ne pada na pamet.

  • Mirko Markovic

    12:28 // 17. 1. 2012.

    Impresivno deluje vest da grad Leskovac novcanim sredstvima pomaze Crnoj Travi ali mi se cini da je vest stura to jest nema preciznih podataka kao sto su: Od kojih novcanih sredstava, Koji iznos sredstava i na koji racun Opstine.Ako toga u jednoj vesti nema onda je to naj obicniji marketinski trik onoga ko je hteo da nesto takvom vescu postigne ili nesto sasvim trece????????? Isto to mislim i o onoj vesti koja kaze da je leskovac zavejanoj Crnoj Travi poklonio ,,nekakvo,, brasno????????

  • Ana

    15:54 // 17. 1. 2012.

    Daj Boze da ociste puteve i da pametno iskoriste taj novac, ako su uopste stvarno dobili pare. Mora sto pre da se sredi sve. U nekim mahala imam samo po 2-3 coveka, i to veoma starih, koji ko zna kako prezivljavaju sve ovo. Ovakva mecava ne pamti se sigurno zadnjih dvadesetak godina.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: