Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:16, 20. 6. 2012.

Leskovac: rekordan broj nezaposlenih

NSZ leto velika 13 NSZ Leskovac

Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu nalazi se 23.306 nezaposlenih, što je rekordan broj za poslednjih 20 godina. U Jablaničkom okrugu bez posla više 0d 40 hiljada ljudi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Plamene zore...

    19:35 // 20. 6. 2012.

    Cestitam.Da su pare od kupovine stocnih mandata aktelne barustine,pardon,skupstine,otisle u neku od mogucih investicija ovaj broj bi bio manji.Recimo organizacija EP u fudbalu na Pasinoj cesmi ili jos neka vojna parada sa nesagledivim posledicama novoproizvedenog naoruzanja za suzbijanje najezde komaraca.Deluje tupavo zar ne?Ali,jedino takve stvari uspevaju u nasem okrugu.

  • Dragan Milosevic

    21:43 // 20. 6. 2012.

    Zatvoriti sluzbu za zaposljavanje jer trose samo pare a ne rade nista. Kad udjes u tu ustanovu tad shvatis da si dotako dno. Nema reda, posao se dobija preko svih mogucih kanala. Postenom se coveku smuci. Zavrsio sam srednju skolu IV stepen,kurs engleskog jezika,nikad osudjivan,kaznjavan,vozacku dozvolu b kategorije posedujem i bolje se snalazim internetom od pola radnika u sluzbi...ali ko to vise ceni

  • Zoran

    21:45 // 20. 6. 2012.

    Ajde, ko bi reko da je takvo stanje, pa pobedila je koalicija DS/SPS. Sad kad potece vruca voda, solarna struja pa falke, jura ima da imamo dvotrecinsku vecinu u SO Leskovac.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: