Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 15. 6. 2018.

| Društvo

Leskovačka Apoteka ima novog rukovodioca

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
apoteka leskovac
Stamenković posle 6 godina dao ostavku, foto: B. A.

Odbornici u lokalnom parlamentu za novog rukovodioca Apoteke Leskovac izglasali su diplomiranog inženjera hemije Živorada Denića. On će poslove vršioca dužnosti direktora obavljati umesto Dragana Stamenkovića koji je podneo ostavku.

Stamenković je na čelo Apoteke bio od 2012. godine, a neopozivu ostavku, kako stoji u dokumentu, podneo je iz ličnih razloga.

Iako se, kako i sam kaže, o ostavci ne vodi rasprava, odbornik opozicione grupe “Za Leskovac - zajedno” Nenad Zdravković smatra da je Stamenković sa ove pozicije “pobegao” jer je ustanovu doveo u lošu finansijsku situaciju.

Najmanje što je mogao da uradi, a to je jedna lična civilizacijska pristojnost, je da ostane na čelu ustanove koju je upropastio - rekao je Zdravković.

Kako se na skupštinskom zasedanju moglo čuti, Apoteka Leskovac ima 600 miliona dinara duga, zaposlenima kasne plate, u poslednje 2 godine je iz ove ustanove uz otpremnine otišlo 16 radnika, a na teritoriji Jablaničkog okruga privremeno je zatvoreno dvadesetak apoteka.


Leskovčanin Živorad Denić novi rukovodilac

Živorad Denić je, kako stoji u njegovoj biografiji, rođen 11. septembra 1951. godine. Završio je Hemijski fakultet, odsek za primenjenu hemiju.

Od 1980. do 1992. godine radio je u “Zdravlju” kao samostalni istraživač. Od 1992. do 1994. radi kao inženjer - projektant tehnoloških procesa u konsultantskoj agenciji “DCA”.

Godine 1995. u Leskovcu osniva firmu za proizvodnju kozmetike “DCP Hemigal”, gde je kao generalni direktor radio do 2016. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: