Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 13. 7. 2021.

| Društvo

Leskovačkim vukovcima ekskurzija kao nagrada za uspeh u školi

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
leskovac obelezje
Od 110 učenika koji su imali sve petice njih 104 ispunilo uslov za putovanje;Ilustracija; foto: B. S.

104 učenika završnog razreda srednjih škola sa prebivalištem u Leskovcu, koji su prošlu školsku završili sa svim peticama, od Grada će kao nagradu dobiti besplatnu ekskurziju, a ovu odluku su jutros potvrdili leskovački većnici.

Termin ekskurzije još nije poznat, ali jeste da će putovanje kao i prethodnih godina biti u Srbiji. Koordinator Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović obrazložio je da je odluka doneta kako bi se mladi talenti nagradili za izuzetan uspeh u školovanju.

Sedmu godinu zaredom nagrđujemo naše najuspešnije srednoškolce sa ciljem da ih nagadimo za trud i rad koji je uložen - rekao je Stojanović.

On je dodao i da su srednje škole dostavile spisak na kome je bilo 110 učenika koji su imali proseke 5,00 ali 6 učenika nema prebivalište u Leskovcu, pa neće moći da putuju sa svojim drugarima na ekskurziju.

I ove godine najviše učenika koji dobijaju ovu nagradu su iz Gimnazije gde su 42 učenika završila 4. godinu sa svim peticama.

Podsetimo, prošle godine je zbog loše epidemiološke slike nagradna ekskurzija izostala, a učenicima je podeljeno po 25.000 dinara

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cvetko

    16:20 // 13. 7. 2021.

    A koliko dece i nastavnika iz Aleksinca se zarazilo koronom na ekskurziji?!

  • Bulevarka

    12:06 // 13. 7. 2021.

    A nislijama nesto? Kovid radnicima? Onim jadnim ljudima na vakcinaciji sto propadose i sto se pojedini i zarazise? Nista nikom, gledam tako gradove BG, NS, LE i jos pojedine nagrade, prijemi unapredjenja a Nis? Samo slikanje, da se cuje JA i da se pojave na tv ili na netu. Nis u stvari stvara novu sortu politicara. Politicar influenser. Ni zdravstvu ni deci ni nikom nista grad nije dao.Bruka!

  • profesor

    11:33 // 13. 7. 2021.

    Verovatno "puleni" nekih "vidjenijih, mnogo važnih osoba". sa bitnom partijskom knjižicom.

    • Aleksandra Stojanović

      23:47 // 13. 7. 2021.

      Ne, već deca koja su ostvarila zapažen uspeh tokom školovanja. Informišite se malo kako funkcionišu prijava za ekskurziju pa onda pišite.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: