Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:45, 27. 1. 2023.

Leskovčani protestuju, traže iscrtani parking, stižu im kazne za parkiranje ispred svojih kuća

IMG-8765261e13e74f3812efd424f234d1ac-V Stanovnici Ulice devet Jugovića traže. da se u toj ulici iscrtaju parking mesta; foto: M. M.

Potpuna rekonstrukcija Ulice devet Jugovića nedavno je završena , ali su Leskovčanima koji žive u toj ulici ostali stari problemi. Mnogi od njih nemaju mogućnost da svoje automobile parkiraju u dvorištima pa ih ostavljaju ispred kapija, što ih je do sada koštalo velikog broja kazni za parkiranje. Kako bi rešili taj problem oni su pokrenuli peticiju da se u toj ulici iscrtaju parking mesta, a održali su sinoć i protest.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mj

    18:00 // 27. 1. 2023.

    Pa nek parkiraju j dvorištu, taj ko ne može verovatno je nešto bespravno dozidao. U zoni individualnog stanovanja parking se planira u dvorištu kuća

    • Komšija

      20:38 // 27. 1. 2023.

      Gotovo sve kuće u uluci imaju građevinsku a dosta njih i upotrebnu dozvolu.
      Objekti su građeni kada nisi mogao da pobode ašov bez dozvole.

  • Što je babi milo, to joj se i snilo

    18:25 // 27. 1. 2023.

    Kakva pametna objašnjenja daju stanari kuća, onako kako njima odgovara. Nemam dvorište, jer ga koristim za moje potrebe, a kola oću da parkiram na državni put i trotoar, koji nije moj, ali ispred kuće i za džabe! Jer tako mi odgovara! Baš me briga gde će šešaci da prolaze, bitno da je meni dobro i da je džaba!

  • Ivica

    18:49 // 27. 1. 2023.

    Kao prvo sinoć je bio četvrti protest. Drugo oni koji znaju kako ulica izgleda znaju da od sto domaćinstava samo deserak ima mogućnost parkiranja u dvorištu dok su pojedina dvorišta i po nekoliko metara uspod ili iznad visine puta. I parkirana vozila na kolovozu kako god to čudno izgledalo doprinose bezbednosti saobraćaja jer usporavaju vozila koja sada u praznoj ulici jure i po 80-100 na sat.

  • Milosms

    19:15 // 27. 1. 2023.

    Bolno pitanje parkiranja na ulici, u nišu su zbog toga pešaci ugroženi, dvorišta za travnjak, trampoline a auta na ulici, sramno, Čalije čist promer

  • Komsija

    19:52 // 27. 1. 2023.

    U Nisu vlasnici kuca hoce da biju ako se parkiras na obelezeno parking mesto ispred njihovog dvorista, koje uzgred i placas svaki mesec kroz stanarsku kartu. Ta mesta stite gumama, kantama, kutijama… kazu taj deo ulice pripada njima :) Lud smo narod 100%.

    • Gaga

      23:14 // 31. 1. 2023.

      Takva mesta se naplacuju,na mesecnom nivou...i mora da ima 1,5m od vozila do zida,inace "pauk" nosi...

  • Ivan

    22:42 // 27. 1. 2023.

    Potpukovnik u penziji komsija iz pakla. Sve je jasno.

  • Komšija

    08:56 // 28. 1. 2023.

    Ljudi, ne radi se samo o nama. Problem imaju i naši najbliži koji nam dolaze u goste. Policija dolazi nakon 15 min. od parkiranja ispred našeg ulaza.

  • Cvele

    15:36 // 28. 1. 2023.

    Adresa je ispred Opstine gradonacelnika.Odmesite to da plati a drugi put pamet u glavu .Kad zaokruzujes stavi prst na celo razmisli.

  • PUTKO

    13:28 // 29. 1. 2023.

    svako kad gradi kuću mora da misli i na parking u dvorište a ne na trotoar i kolovoz da ometa drugog

  • Bojan Stojanovic

    08:31 // 1. 2. 2023.

    Vec 20 god zivim u inostranstvo nigde ne sme auto da se parkira na trotoar, ovde u leskovcu nisam mogao da idem trotoarom zbog parkiranih automobila,za malo da me udari auto jer sam morao na ulicu. Bio sam sa dete od 4 g. Trotoari su za pesake a kucu ili zgradu ko gradi treba da obezbedi 2 parking mesta po stanu u dviristu zgrade ili kuce. Parking novac ide u privatne dzepove umesto u opstinu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: