Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:30, 20. 7. 2022.

| Društvo

Leskovčani skupljaju pare da daju Jeleni Karleuši da ne peva u Leskovcu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Roštiljijada-13,-avgust-2018,-foto-J.-G.
Leskovčani nezadovoljni izborom pevača, ali i cenom; Ilusracija; foto: JV

Nakon što je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao da će 32. Roštiljijadu svojim nastupom vrednim 20.000 evra otvoriti Jelena Karleuša, brojni Leskovčani nezadovoljni su zbog takvog izbora, ali i visoke cene. Protiv nastupa Karleuše su i u Pokretu za Leskovac, odakle kažu da će pokrenuti inicijativu da zajedno sa građanima prikupe ceo honorar i ponude joj - da ne peva u Leskovcu.

Iz novog pokreta, koji je nastao pošto su zbog neslaganja sa politikom Boška Obradovića napustili Pokret Dveri, ističu i da Roštiljijada mora izgledati drugačije, kvalitetnije i kulturnije u svim segmentima pa i u odabiru izvođača. Zbog toga su rešili da zajedno sa građanima prikupe 20.000 evra, ponude ih Karleuši i tako spreče njen nastup 22. avgusta na otvaranju festivala roštilja.

Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni da daju po jedan, dva, tri i više evra (do visine zvaničnog honorara za nastup, pa i više, ako je potrebno) kako bi sakupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo dotičnoj Divi ponuditi kako ne bi pevala u centru našeg grada - stoji u saopštenju.

Dodaju i da će sav prikupljeni novac, ukoliko ga Karleuša odbije, u dogovoru sa Leskovčanima zajedno uplatiti u humanitarne svrhe.

Podsetimo, prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Svetlana Ceca Ražnatović, a Leskovčani su tada takođe pokrenuli peticiju da se novac preusmeri za lečenje dece.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • 123

    15:19 // 28. 7. 2022.

    Nemojte da je razdražujete.

  • Doktor

    23:03 // 24. 7. 2022.

    Da li mora da budem Leskovcanin da bi uplatio novac? Cuo sam kako peva uzivo, isplati se dati i vise od 1 evra samo da ne peva. Kad jednom cujete Karleusu uzivo, onda je svaki alar na telefono melem za usi.

  • Ćićurličak

    07:24 // 21. 7. 2022.

    Le leee, stiza ,,Tošin bunar".
    Drž' te se braćo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: