Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:44, 2. 3. 2018.

| Društvo

Leskovčani zadovoljni novim tezgama u centru grada

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
tezge
Centar Leskovca počinje da dobija novi izgled, foto: B.A.

Nove, identične tezge postavljene su u centru Leskovca, gde se inače, oko praznika održavaju bazari, a pozitivne utiske imali su prolaznici, koji kažu da sada ovaj deo grada malo lepše izgleda.

Iako su nove drvene tezge zamenile samo deo starih i improvizovanih, novinarima Južnih vesti jedna Leskovčanka rekla je da je pozitivno iznenađena novim izgledom prazničnog bazara i da nada se da će i drugi deo dobiti novi izgled.

Ja živim u centru grada i stvarno je ružno da za Novu godinu i 8. mart, kada su uglavnom postavljene tezge, one budu od najlona i raznih drugih materijala. Sada bar izgleda urednije i čistije - kaže Leskovčanka.

Za sada je, prema rečima prvog čoveka Leskovca Gorana Cvetanovića, urađeno i postavljeno 20 tezgi, a do leta bi, kako je rekao, trebalo da bude postavljeno još 30, čime će kompletno biti zamenjene stare tezge. tezge U drugom delu ulice i dalje improvizovane tezge, foto: B. A.

Tezge je uradilo Javno-komunalno preduzeće Grdelica za šta je izdvojeno 1,2 miliona dinara. Ovo je poslednji put u gradu da možete da vidite i improvizovane tezge, više toga neće biti - rekao je Cvetanović.

Tezge će se nadalje, kako kaže, izdavati preko licitacije, a biće i tačno određeno šta će smeti da se prodaje na tezgama. On dodaje i da će prihod od izdavanja i plaćanja taksi biti negde oko 466.000 dinara, kao i da će nadalje ovaj deo grada mnogo lepše izgledati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • jaca

    14:06 // 3. 3. 2018.

    I ovo ce stajati tokom cele godine u gradu?! au...grozno

  • Pera

    23:38 // 2. 3. 2018.

    E ovo je za pohvalu, bravo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: