Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:44, 7. 6. 2018.

| Društvo

Leskovčanima stigle penzionerske kartice

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
ed-pk-salter.jpg
Leskovčani kartice mogu podići u filijali PIO fonda u ulici Pana Đukića, kancelarija broj 3, foto: arhiva JV

Svoje penzionerske kartice u narednom periodu mogu podići leskovački penzioneri u filijali PIO fonda koja se nalazi u Ulici Pana Đukića. Penzioneri kod sebe moraju imati ličnu kartu ili pasoš kako bi preuzeli karticu, a preuzimanje se vrši prema rasporedu, radnim danima od 8 do 15 sati.

Leskovački penzioneri, kažu u PIO fondu, kartice mogu podići u svojoj filijali, u sobi broj 3, a raspored je napravljen prema početnom slovu prezimena.

Ponedeljkom kartice mogu preuzeti oni čija prezimena počinju slovima od A do D, utorkom od Đ do K, sredom od L do N, četvrtkom od Nj do S, dok će petkom kartice moći da preuzmu penzioneri čija prezmena počinju od slova T do slova Š, kao i oni koji imaju prezimena na W, X, Y, Z i Q - kažu u PIO.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji trebalo bi, dodaju, da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj iz banke, kako bi mogli da podignu karticu.

Svoje kartice mogu preuzeti i penzioneri iz Lebana, svakog radnog dana od 8 do 15 sati, u filijali koja se nalazi u Ulici Cara Dušana 55.

Takođe, od 8 do 15 sati, kartice mogu preuzeti i penzioneri iz Crne Trave u njihovoj filijali, kao i Vlasotinčani u ispostavi koja se u ovoj opštini nalazi u Nemanjinoj 58.

Penzioneri iz Bojnka svoje kartice mogu preuzeti od utorka do petka, u periodu od 8 do 15 sati, u filijali koja se nalazi na Trgu slobode 1, dok korisnici iz Medveđe svoje kartice, u istom periodu, mogu podići u filijali u Jablaničkoj 63.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: