Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:32, 11. 2. 2019.

Leskovčanina vratili iz niškog Kliničkog, iako je imao uput

Klinički centar Niš Pacijenta vratili jer nije imao dokaz da ima virus gripa; Foto: JV/V. Milić

Zbog toga što nije imao rezultate o zvaničnoj potvrdi virusa gripa, a imao je upute i rentgen snimke pluća, prema rečima Leskovčanina Aleksandra Đurića, njegovog oca, koji je u teškom stanju, vratili su iz niškog Kliničkog centra, gde je trebalo da nastavi sa lečenjem. U Kliničkom centru tvrde da nijednog pacijenta nisu vratili i da ima mesta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Posmatrac

    17:09 // 11. 2. 2019.

    Ma, da be... u KC- Nis lekari, dirketori, nacelnici su BOGOVI! Oni odlucuju ko ce da zivi a ko ce da mre. Toliko su sposobni, i imaju skenere u ocima, da im je dovoljan samo jedan pogled na vas da vam odmah kazu da vam nije nista i da ne treba da se lecite kod njih- bez ikakvih daljih dijagnostickih metoda i testova. Naravno, ako ste jos i presli 60.-u godinu zivota, pisi- PROPALO!

  • Зоран Васиљевић

    17:43 // 11. 2. 2019.

    Рентген снимци, упути. Пих, то није ништа. Што не показа чланску карту СНС-а.

    • Goran

      18:08 // 11. 2. 2019.

      Pa nema je.... da je imao, ne bi ga setali...

  • Dosta je zezanja, smeniti Radovanovica

    18:07 // 11. 2. 2019.

    Pod hitno smeniti nesposobnog Radovanovica zbog haosa koji je napravio. KC Nis je ludnica opsta.

    • Posmatrac

      18:28 // 11. 2. 2019.

      Ma, da je samo Radovanovic problem. SVI direktori i nacelnici SVIH klinika su za plakati! Eto nam ga! Podstrekivali smo negativnu selekciju decenijama, pa sad ima da kusamo i trpimo. Sami sebe cemo najbrze da istrebimo. Ti doktori misle da su mali Bogovi, pa ne smes ni da pokusas da razgovaras sa njima, a kamoli da od njih zatrazis da te lece i postuju protokole. Svima su im samo pare na pameti.

  • Marko

    18:50 // 11. 2. 2019.

    Pa kako ima bolje uslove u Nišu, infektivna klinika je u starom delu KC Niš, kao i još 15 klinika koje su ostale u starom delu...a ceo stari deo je katastrofa.

  • Ivan

    18:57 // 11. 2. 2019.

    Ja sam bio svedok kako su vratili coveka iz KCNis isto iz Leskovca pre par godina jer nije imao neki pecat na nekom dokumentu. Sestra sa urologije, gde se to desilo je bila veoma drska, neljubazna i vulgarna. Covek je plakao. Toliko o profesionalnoj etici. Verujem da su i ovog coveka vratili kako kaze njegov sin. Srbija je to brale...

  • Mara

    19:02 // 11. 2. 2019.

    Ne daj Boze da samo zavisis od njih nadrljalo si.PROFESIONALNOST ma visokom nivou.

  • Djuro Stajic

    22:40 // 11. 2. 2019.

    Zena iz Leskovca od 76 godina sa uputom overenim od dva specijaluista i overenim uverenjem iz Zdravsvenog osiguranja je vracena sa vrata Dermatologije sa recima : Pal u Leskovac su bolji strucnjaci od nas,st te saljev onda u Nis!!?? Strasno...

  • Срба

    22:48 // 11. 2. 2019.

    Лелеее.... није имао потврду из Лесковац да има грип....!!! Па, генијалци нишки- зато су послали човека код вас у вишу, специјализиранију установу да то ВИ потврдите и сместите човека на лечење! Добро да га нисте питали “А, где је печат??”!!!
    ЛУДИЛО!!!

  • pera detlic

    10:00 // 12. 2. 2019.

    tako je narode....linč za sve doktore. pa na lečenje kod babe Stanojke u Gornju Dubravu

    • Posmatrac

      18:00 // 12. 2. 2019.

      Pa kako se vecina njih ponasa i obzirom na incidencu umrlih u KC Nis (od SVIH dijagnoza, ne samo od gripa) narod izgleda i ima vise poverenja u baba Stanojku nego u njih..... Zasto KC Nis i Institut za Javno zdravlje ne objave statisticke podatke o broju umrlih (i od cega) u KC Nis??

  • jasar

    11:09 // 13. 2. 2019.

    ovi dole u novom "KC" gde je apoteka njihova ,ne znam dali im je poso kafe I cigare da arce?,ili da rade ne kapiram ,drugo gde god se pojavis odma odsecno Recite??!!
    alo nije to logor,zatvor,to je bolnica svi bahati bezobrazni strucni kadar odavno u nemackoj stice masne pare I neka ako nam je...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: